• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Merkez Kredi Kefalet’ten Seçimli Mali Genel Kurul

Merkez Kredi Kefalet’ten Seçimli Mali Genel Kurul
Manavgat Şoförler Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Manavgat Merkez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan mali genel kurul toplantısı...

Manavgat Şoförler Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen Manavgat Merkez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan mali genel kurul toplantısı yapıldı.

Mali genel kurulun divan başkanlığını Göller birliği Başkanı Ahmet Turhal, Divan Başkan Vekilliğini Ahmet Doğan, Katip Üyelikleri ise Kazım Aydın ve Haşim Işık yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan mali genel kurulda sırasıyla yönetim kurulu çalışma raporu, 2015 yılı ayrıntılı bilançosu aylık gelir tabloları okunarak üyeler tarafından ibra edildi. Mali Genel Kurul gündemine eklenen 5 olan yönetim kurulu üye sayısının 3'e indirilmesinin oylanarak kabul edilmesinin ardından Divan Başkanı Göller Birliği Başkanı Ahmet Turhal bir konuşma yaptı. 64. Cumhuriyet hükümeti tarafından eylem planında esnaf ve sanaktarları ilgilendiren konuların bulunduğunu belirten Turhal "Ben sayın Milletvekilimiz de buradayken kendilerine teşekkür ediyorum. Sosyal sigortalar destekle primini yıllardır yapılan kesintiden emekli esnafımız muzdaripti. Daha önceki % 5 kesinti vardı. Şimdi tamamen kalktı ve plan ve bütçe komisyonundan geçti. Yine esnaf ve sanatkarımızı ilgilendiren yeni iş yeri açan kardeşlerimize destek var. Ancak en son Bağ-kur'a zam yapıldı. Esnaf ve sanatkarımız bundan muzdariptir. " dedi.

Turhal'ın ardından söz alan Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ise 1 Kasımdan bu yana geçen süreyi değerlendirerek "1 Kasımda sizlerin desteği ile seçildik. Seçimlerde her iki kişiden birisi Ak partiye oy verdi. Antalya ise özellikle şahsıma büyük destek vererek bizi milletvekili olarak meclise gönderdi. Buda bana büyük bir sorumluluk yükledi. Mecliste şahsıma Plan ve Bütçe komisyonunda görev almak düştü. Plan Bütçe Komisyonuna gittiğimizde komisyon başkanı seçilmeden önce bize bu komisyonun meclisin kalbi olduğu söylendi. Hakikatende öyleymiş. 30 yıllık devlet memurluğum olmasına rağmen Devleti orada öğrenmeye başladık. Orası bizim okul gibi oldu. 25 kişi iktidar partisinden 15 kişide muhalefet partisinden olmak üzere 40 kişi komisyonda bulunuyor" dedi. Türkiye'de yaşamanın bir bedeli olduğunu söyleyen Aydın; " Bu ülke öyle koalisyonlarla çok başlılıkla yönetilecek bir Ülke değil. Tek bir iktidarla güçlü bir iktidarla yönetilecek bir ülke. Sizler bize görev verdiniz. Şimdi sıra bizde bizler çalışıyoruz şu anda. Sizler sıkıntılarınızı bize iyi bir şekilde anlatabilirseniz bizlerde çözmek için elimizden geleni yaparız" dedi.

Manavgat Merkez Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Asil üyeler; Abdullah Akça, Emin Kaya ve Gani Küçük, Yedek Üyeler Kazım Aydın, Hüseyin Kalkan ve H. Hüseyin Özgen

Genel kurula Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Göller Birliği Başkanı Ahmet Turhal, Muratpaşa Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar, Alanya Bakkal Odası Başkanı Velittin Yenialp, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit, Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Manavgat ve Çevresi Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Muammer Ünal, MASİAD Başkanı Turgay Akar'ın aralarında bulunduğu çok sayıda davetli ve üyeler katıldı.

Merkez Kredi Kefalet’ten Seçimli Mali Genel Kurul

Merkez Kredi Kefalet’ten Seçimli Mali Genel Kurul

Merkez Kredi Kefalet’ten Seçimli Mali Genel Kurul

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim