• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Mercedes’in “Dinlenme Köşesi” 300 bin şoförü konuk etti

Mercedes’in “Dinlenme Köşesi” 300 bin şoförü konuk etti
Adapazarı Pamukova’daki Özdemir Dinlenme Tesisleri’nde yer alan “Mercedes-Benz Dinlenme Köşesi” kamyon şoförlerinin keyifli bir mola için ihtiyaç duydukları her türlü konforu ve teknoloji desteği sağlayan donanımları ücretsiz olarak sunuyor.

13 yıldır pazarın aralıksız lideri olan ve Türkiye’nin en çok tercih edilen çekici ve kamyonlarını hizmete sunan Mercedes-Benz Türk “Mercedes-Benz Dinlenme Köşesi”nin yanı sıra roadshowlar, kuru-pilav ve bayramlaşma etkinlikleri gibi birçok uygulaması ile kamyon şoförlerinin yanında olmaya devam ediyor.

Türkiye kamyon pazarında 13 yıldır aralıksız pazar lideri olan Mercedes-Benz Türk, sektöre yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek hizmete açtığı dinlenme köşelerinde, kamyon şoförlerine konforlu bir mola imkanı sunmaya devam ediyor.

Adapazarı-Bilecik yolu üzerindeki Özdemir Dinlenme Tesisleri’nde yer alan ve kamyon şoförlerine özel olarak hazırlanan “Mercedes-Benz Dinlenme Salonu”, Mayıs 2014’ten beri 300.000’den fazla şoföre hizmet verdi.     

Mercedes-Benz kamyon kullanıcısı olsun olmasın tüm şoförlere açık olan salon, dinlenmek isteyen misafirlerini rahat koltukları ve çay-kahve ikramlarıyla ağırlıyor, ücretsiz internet kafe, 7/24 dijitürk yayını ve şarj üniteleriyle de uzun yol şoförlerinin araç dışında yürütülmesi gereken işlerini halletmek için ihtiyaç duyulan her türlü donanımı sunuyor.

Birinci yılı vesilesiyle Adapazarı Pamukova’daki “Mercedes-Benz Dinlenme Köşesi”ni ziyaret eden Mercedes-Benz Türk yöneticileri, kamyon şoförleriyle bir araya gelerek birlikte yemek yediler ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Özbayır; "Sektöre yatırımlarımız devam ediyor"
Sohbet sırasında, kamyon şoförlerinin gerek araçlar ve finansmanı gerekse çalışma şartları konusunda ihtiyaçlarını anlamak ve onlara en uygun çözümleri sunmak için yanlarında olmaya devam ettiklerinin altını çizen Mercedes-Benz Türk A.Ş. Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, bu doğrultuda dinlenme tesislerinin sayısını artırmayı planladıklarını belirtti.

Özbayır sözlerine şöyle devam etti: “Şirket olarak yıllardır yerli üretim kamyon ve çekicilerimiz ile pazarın 13 yıldır lideriyiz.

Günümüzde araçlarda değişen teknolojiye ve sektörün Türkiye’deki gelişimine paralel olarak, kullanıcıların da değiştiğini söylemek mümkün.

Kamyon şoförleri artık çok daha bilinçli ve teknolojiye daha hakim. Sektörü ve ürünleri yakından takip ediyor, beklentisini ifade ediyor ve bilinçli araç kullanımı sayesinde sektöre önemli katkılarda bulunuyorlar. Bunun beraberinde tabii ki beklentilerinin de değiştiğini görüyoruz.

Kullanıcılarımız artık, araç tekniği ile yakından ilgileniyor, haberleri internetten takip ediyor, sosyal medya kullanıyor.

Mercedes-Benz Türk olarak biz, bu meslek grubunda çalışan arkadaşlarımızı anlıyor, onların yanında olmaya çalışıyoruz.

"Mercedes-Benz Dinlenme Salanonlarının Sayısı Artacak"
Bu sebeple önemli bir adım atarak, Özdemir Dinlenme Tesisleri’nde onlara özel bir alan oluşturduklarını ifade eden Özbayır: “Her türlü dinlenme ihtiyaçlarını karşılayacak konforu ve teknoloji desteği sağlayan donanımları ücretsiz olarak sunuyoruz. Bu kurgudaki tesis sayısını Türkiye genelinde artırmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

fotogaleri.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim