• BIST 9524.59
  • Altın 2492.167
  • Dolar 32.5463
  • Euro 34.7257
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Meram’da Spor Kompleksi Hızla Yükseliyor

Meram’da Spor Kompleksi Hızla Yükseliyor
Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından Konya'da ilk kez yapılan plebisit uygulaması sonucu yatırımına karar verilen Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki...

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi tarafından Konya'da ilk kez yapılan plebisit uygulaması sonucu yatırımına karar verilen Dr. Ahmet Özcan Caddesi üzerindeki spor kompleksinin inşaatı hızla devam ediyor.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 mahalleye hitap edecek olan Dr. Ahmet Özcan Caddesi'ndeki spor kompleksinin inşaat çalışmalarını denetledi.

"TESİSİN KARARINI HALK VERDİ"

Mehmet Vehbi, Saadet, Kurtuluş ve Muradiye Mahallelerinin ihtiyacını karşılayacak tesisin yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Toru, "Göreve geldikten sonra ilk defa plebisit uygulaması yapmış ve bu bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda buraya yapılacak tesisin kararını yine onlara bırakmıştık. Vatandaşlarımız da spor kompleksi yönünde tercihte bulunmuştu. Biz de belediye olarak plebisit uygulamasının sonuçları doğrultusunda burada kamulaştırma, imar planlama, projelendirme çalışmalarının ardından ihalemizi yapmış ve kasım ayında da temelini atmıştık. Şu anda tesisin inşaatı hızla devam ediyor" ifadelerini kulandı.

HERKES İÇİN SPOR

4 bin metrekarelik inşaat alanına sahip tesisin ihale maliyetinin yaklaşık 5 milyon TL olduğunu kaydeden Toru, "Spor kompleksi; zemin katta ticari alan ve yüzme havuzu, üst katta erkek fitness salonu ve kafeteryasıyla bu bölgenin ihtiyaçlarını büyük ölçüde çözmüş olacak. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımız için "herkese spor" diyoruz. Bu bölgenin ihtiyacını karşılarken yerel halk katılımının, demokrasinin bir örneğini de burada sergilemiş olacağız. İnşallah 4-5 ay içinde bu tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

Meram’da Spor Kompleksi Hızla Yükseliyor

Meram’da Spor Kompleksi Hızla Yükseliyor

Meram’da Spor Kompleksi Hızla Yükseliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim