• BIST 9578.83
  • Altın 2476.153
  • Dolar 32.4882
  • Euro 34.5801
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Meram Gençlik Meclisi’nden Her Yerde Kitap Projesi

Meram Gençlik Meclisi’nden Her Yerde Kitap Projesi
Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri farkındalık oluşturmak amacıyla toplu halde bindikleri tramvaylarda yolcuları kitap okumaya...

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri farkındalık oluşturmak amacıyla toplu halde bindikleri tramvaylarda yolcuları kitap okumaya davet etti.

Meclis Başkanı Mehmet Yolcu, kitap okumanın önemine dikkat çekmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederken, vatandaşlardan aldıkları güzel tepkilerin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Gençlik Meclisi, sıra dışı ve farklı projelerine bir yenisini daha ekledi. Toplumda kitap okuyan insan sayısının gittikçe azalması sebebiyle farkındalık yaratmak isteyen meclis üyeleri, toplu halde tramvaylara binerek kitap okuma konusuna dikkat çektiler. Tramvayda yapılan "Meram Gençlik Meclisi sizleri kitap okumaya davet ediyor" anonsuyla birlikte yanlarında getirdikleri kitapları okumaya başlayan gençler, vatandaşların şaşkınlıkla birlikte güzel tepkileriyle karşılaştı. Meram Gençlik Meclisi gönüllüleri son durağa geldiklerinde ise ellerindeki kitapları yolculara hediye etti.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu, Kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla böyle bir projeye imza attıklarını ifade ederek, "Meram Gençlik Meclisi olarak gönüllülerimizle birlikte "Her Yerde Kitap" sloganıyla yeni bir projemizi gerçekleştirdik. Konya'da ilk defa yapılan bu projeyle tramvayda toplu bir şekilde kitaplarımızı okuyarak Konyalı hemşehrilerimizi de davet ettik. Bizler farkı projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Meram Gençlik Meclisi farklılıkların meclisi olarak çalışmalarını sürdürecek. Her konuda bizlere destek olan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru hanımefendiye teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Meram Gençlik Meclisi’nden Her Yerde Kitap Projesi

Meram Gençlik Meclisi’nden Her Yerde Kitap Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim