• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Meral: Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz

Meral: Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz
Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, teröre lanet ettiğini belirterek, "Terör, hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Ankara'da...

Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, teröre lanet ettiğini belirterek, "Terör, hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Ankara'da ki hain saldırıyı kınıyorum" dedi.

Dünya Engelliler Gelişim Derneği Genel Başkanı İslam Meral, Ankara'da yaşanan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarıma Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı diledi. Saldırıyı kınadığını ve teröre lanet ettiğini aktaran Meral, "Terör, hain yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Acımız büyük ancak Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü hedef alan, toplumsal huzuru bozmaya yönelik hain saldırıların ülkemizin huzurunu bozmaya asla muktedir olamayacağını bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Terör saldırılarının amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmaktır. Bu süreçte herkes daha soğukkanlı ve sağduyulu olmalıdır. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Teröristlerin bu insanlık dışı saldırıdaki amacı, Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır. Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor, Türkiye'nin vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi destekliyoruz. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır. Bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim