• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Meral Akşener Söğü’te 10 Bin Kişiye Seslendi

Meral Akşener Söğü’te 10 Bin Kişiye Seslendi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekili Meral Akşener, kendisine "Paralelci" diyenlere "Hepsi yamuktur, yamuk" diye seslenerek, "Paralel de yargılanacak,...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski Milletvekili Meral Akşener, kendisine "Paralelci" diyenlere "Hepsi yamuktur, yamuk" diye seslenerek, "Paralel de yargılanacak, yardım yatakçılık yapanı da yargılanacak" dedi.

Ziyaret ettiği Bilecik'in Söğüt ilçesinde MHP Genel Başkan gibi karşılanan Akşener, ilçe meydanında kendisi bekleyen yaklaşık 10 kişiye seslendi. Bu kadar kalabalık karşısında duygulandığı söyleyen ve bugünün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunu hatırlatan Akşener "Şimdi iki tane slogan atıyorlar. Birincisi "Başbakan Meral" ona Sayın Davutoğlu üzülüyor, diğeri, "Vallahi olacak, billahi olacak, MHP seninle iktidar olacak" ona da bizim genel merkez üzülüyor. Biliyorsunuz her bayramı bugünkü iktidar bir bahane buluyor. Ya başları ağrıyor, ya hastalanıyorlar, ya seyahatleri tutuyor. Mutlaka bir şey oluyor ve bu bayramlar iptal oluyor. Allah'ın izniyle MHP iktidar olacak. Bizim iktidarımız da her bayram hak ettiği özenle, hak ettiği saygıyla ve hürmetle kutlanacak. Allah'a bin şükür çocuklarımız gençlerimiz Atatürk'ün 19 Mayıs ve 23 Nisan emanetlerine canları pahasına sahip çıktılar. Sahip çıkmaya devam edeceklerdir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

"ALLAH ŞAHİTTİR SİNİR BOZMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

1 Kasım seçimlerinin sonuçlarının ülkücü harekete yakışmadığını söyleyen Akşener, "Bu sebeple gelin bir kurultay yapalım dedik. Şu tabloyu birileri görse uykuları kaçar. Nitekim kaçtı, daha sonra da kendileri kaçacak. Biz demokratik bir hakkı, demokratik bir talebi yola getirmek için yola çıktık Kendi içimizde bir meseleydi prosedürü, yaşadıklarımızı biliyorsunuz. Fakat kendimizi birden bire Adalet ve Kalkınma Partisinin bünyesinden başlayarak sarayına kadar ne kadar insanı varsa yönetici hepsine karşı karşıya bulduk. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurultayı sadece Milliyetçi Hareket Partisi meselesi değil, aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisinde yöneten Sayın Başbakan ve Sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere hepsinin problemiymiş. Hepsinin sinirlerini bozmuş, Allah şahittir sinir bozmaya devam edeceğiz" dedi.

"BANA PARALEL DİYEN KİM VARSA HEPSİ YAMUKTUR YAMUK"

Akşener mahkeme sürecinden bahsederek, "8 Nisan da mahkeme karar verdi. Yedi tane yandaş gazete, candaş gazete ve de havuz gazetesi ortak bir manşetler dizisiyle çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi'nde darbe. Bunların alışkanlığı her şeye darbe deyip sonra da diyorlar ki "biz yanılmışız, bizi kandırmışlar'. Neymiş paralel darbe yapmış, neymiş paralelci benmişim. Şimdi buradan ilan ediyorum ben paralel değilim, ama siz hepiniz bana paralel diyen kim varsa hepsi yamuktur yamuk. İktidara geldiğimizde ant olsun ki önce bütün yamukları düzelteceğiz. Sonra 14 yılda Türkiye'nin hukukunu yamulttunuz sonra adaletini yamulttunuz sonra Türkiye'nin milli birliğini ve beraberliğini yamulttunuz, Milletin kardeşlik birliğini yamulttunuz, insanları birbirine düşürüp insanları birbirine düşman ettiniz. Türkiye'deki kardeşlik hukukunu ters düz ettiniz. Allah'ın izniyle bütün bu yamuklukları da Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarında teker teker düzelteceğiz. 13 yıl ne varsa birlikte kurmuşsunuz ne yanlış varsa birlikte yapmışsınız ama siz her şeyi suç ortağınızın üstüne yıktınız. Kendiniz ellerinizi yıkayıp ben kandırıldım dediniz" ifadelerine yer verdi.

"PARALEL DE YARGILANACAK YARDIM YATAKÇILIK YAPANI DA YARGILANACAK"

Son olarak paralel yapıya değinen Akşener, "Paralel de yargılanacak yardım yatakçılık yapanı da yargılanacak. PKK bir terör örgütüdür. Tüm dünyaya bunu böyle anlattık yıllar boyunca gelen her hükümet bunu böyle anlattı. Tarihte ilk defa bir başbakan bir unsur ortaya çıkardı ve surla bir ayrımcılık elde etti. O andan itibaren Türkiye'nin bütün tezleri sayın Erdoğan sayesinde çöktü. Bizim iktidarımız da adaleti sağladıktan sonra, insanların birbirine sevgisini saygısını sağladıktan sonra, ekonomimizi üreten bir ekonomi haline getirdikten sonra, ülkemizi bir huzur adası haline getirdikten sonra, işsiz gençlerimizin iş bulabildiği, üniversite mezunları işsiz olarak dolaşmadığı, büyümenin yüzde 6-7 olduğu, yıllık büyümenin hakça adaletli bir şekilde paylaştırılırdığı, insanımızın akşam evine elinde filesi ile başı dik bir şekilde gittiğinde ondan sonra zaten Milliyetçi Hareket Partisi Cenabı Allah büyük büyük sevaplar yazacaktır inşallah diye düşünüyorum. Ama bunları yaparken o Güneydoğu'da çalışan çatışan tüm gençlerimizin bugün buradan tekrar söylüyorum, her gittiğim yerde söyleme devam edeceğim 2014'te çıkardığınız çözüm süreci ile bu kardeşlerimizi bu evlatlarımızı bir zırh içine alınız çünkü siz güvenilmez insanlarsınız. Yarın döner dersiniz ki bizi yine aldattılar. Onun için bu kanunu direk çıkarınız, eğer terör mücadelesi yapacaksınız bunu çıkaracaksınız. Çıkarmadığınız takdirde nefesimiz ensenizde olacak. İktidarımızda biz çıkaracağız inşallah" dedi.

"BUNLARIN HEPSİ İŞ PEŞİNDE BALLI EKMEK PEŞİNDE PARA PEŞİNDE KOLTUK PEŞİNDE"

MHP eski Milletvekili Meral Akşener, bir takım imalar yaparak, "Bunların hepsi iş peşinde, ballı ekmek peşinde, para peşinde koltuk peşinde bizim genel merkezimizde bize diyor ki bunlarda amma koltuk meraklısıymış biz bir misyon para partisiyiz biz bir ideoloji partisiyiz bizden işte iş güç istemiyorlar, evet biz çok meraklısıyız ben iddia ediyorum ki bu ülkenin Cumhurbaşkanı ülkücü olacak, Türk milliyetçisi olacak evet istiyoruz. Kongremiz toplanacak, delegelerimiz toplanacak, töremiz konuşacak. Töre diyor ki kalkın gelin bizi duyun. Duymayana da gereğini yapacak eminim. Dolayısıyla bugün burada bizim imanımızı, umudumuzu güçlendirdiniz. Bu iş olacak, MHP iktidar olacak, MHP bu ülkeyi yönetecek inşallah" dedi.

Konuşmanın ardından Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Akşener'e Söğüt'ü tanıtan bir takım hediyeler taktim etti.

Öte yandan tüm basın mensuplarına yaşanan kalabalıkta yardım eden Bilecik İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer Demir, basın mensuplarını taktirini topladı.

Meral Akşener Söğü’te 10 Bin Kişiye Seslendi

Meral Akşener Söğü’te 10 Bin Kişiye Seslendi

Meral Akşener Söğü’te 10 Bin Kişiye Seslendi

Meral Akşener Söğü’te 10 Bin Kişiye Seslendi

Meral Akşener Söğü’te 10 Bin Kişiye Seslendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim