• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Meral Akşener, 6 Nisan’da Kilis’e Geliyor

Meral Akşener, 6 Nisan’da Kilis’e Geliyor
21. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Av. Mehmet Nacar, MHP eski milletvekili Meral Akşener'in, 6 Nisan 2016 Çarşamba günü Kilis'e...

21. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Av. Mehmet Nacar, MHP eski milletvekili Meral Akşener'in, 6 Nisan 2016 Çarşamba günü Kilis'e geleceğini belirtti.

1 Kasım 2016 tarihinde yapılan genel seçimler sonrasında 548 üst kurul delegesinin olağanüstü kongre talebinde bulunduğunu belirten Av. Nacar, "Talepte bulunan arkadaşlarımızın büyük bir kısmı il başkanı, yönetim kurulu üyesi, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile belediye başkanlarından oluşmaktadır. MHP'nin mensubu ve yöneticileri olması hasebiyle seçim sonucu ve siyasi görüşmeleri değerlendirmek üzere kongre talep ettik. Bu işlem hem demokrasinin hem de siyasi partinin mensubu olmanın gereğidir. Bir haklı talebin dillendirilmiş olması maalesef genel merkez tarafından cezalandırılmak veya seçimle gelmiş kişilerin yetkisini elinden almak yoluyla hareket edilmiştir. Bu manada Meral Akşener hanımefendi görevden alınan ve kapatılan teşkilatların başkan ve yöneticilerine ziyaret programı başlatmıştır. Bu ziyaretler sadece kapatılan teşkilat ve görevden alınan il başkanlarını ziyaret etmekten öte, ciddi bir ilgi ve teveccühle karşılanmıştır. Bu manada ziyaretler için gidilen Anadolu'nun çeşitli illerinde halkın yüksek bir teveccühü Meral Akşener'e gösterilmiştir" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi içinde demokrasi ve hak arayışının, bir halk hareketine dönüştüğünü belirten Av. Mehmet Nacar, "Milletimiz sadece MHP ile ilgili bir değişimden öte Türk siyasetinde bir değişim istediklerini ortaya koymuştur.Bilindiği üzere Kilis il teşkilatı kapatılmış ve yöneticileri görevden el çektirilmiştir. Görevden el çektirilen yöneticilerimizi ve Kilis halkını ziyaret maksadıyla Sayın Meral Akşener 6 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 14.00'te Kilis'e gelecektir. Akşener, bu ziyaretlerinde Kilisli hemşehrilerimizle görüşecek ve bölgemizde yaşanan olayları yerinde tespit edecektir. "Değişimin Ana Gücü" olarak Meral Akşener'in Kilis ziyareti bizi oldukça mutlu edecektir. Kilis halkı ve Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak Sayın Akşener'i serhat şehrimiz Kilis'te misafir etmekten büyük bir onur duyacağız" ifadelerini kullandı.

"Anadolu'nun birçok ilinde olduğu gibi Kilis'te de hemşehrimizin Meral Akşener'i coşku ve büyük bir misafirperverlikle karşılayacaklarına inanıyorum" diyen 21. Dönem MHP Kilis Milletvekili Av. Mehmet Nacar, açıklamasına şu şekilde devam etti: "Bu ziyaretle birlikte, siyasette ülkemizin sorunlarından ve değişimde Kilisli hemşerilerimiz iradelerini coşkulu bir sesle ifade edeceklerdir. Tüm Kilisli hemşehrilerimizi "Değişimin Ana Gücü" Meral Akşener hanımefendiyi 6 Nisan 2016 Çarşamba günü coşkuyla karşılamaya davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim