• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Menderes EMITT Fuarı’nda Tanıtıldı

Menderes EMITT Fuarı’nda Tanıtıldı
İstanbul'da açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Menderes Belediyesi, fuarda açtığı stantla ilçenin tüm güzelliklerini...

İstanbul'da açılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Menderes Belediyesi, fuarda açtığı stantla ilçenin tüm güzelliklerini tanıttı.

Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarı olan bilinen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMIIT) İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) ile katılan Menderes Belediyesi, ilçenin doğa ve tarihi güzellikleri ile kentte özgü ürünlerini tanıttı. Meclis üyeleriyle birlikte fuara katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da, fuar ziyaretçileriyle bir araya gelerek misafirlerle tek tek ilgilendi. Menderes Belediyesi standında ziyaretçilere dünyaca ünlü Gümüldür Satsuma Mandalinası'ndan yapılan kolonyalar ve Görece'deki boncuk ocaklarında üretilen nazar boncukları hediye edildi. Ayrıca Menderes ile ilgili tüm bilgilerin yer aldığı şehir rehberi de beş ayrı dilde ziyaretçilere sunuldu. Menderes Belediyesi'nin yayın organı olan Menderes dergisi de gelen ziyaretçilere dağıtıldı.

BAKANLARDAN MENDERES STANDINA ZİYARET

EMIIT fuarını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal da stantları dolaşmayı ihmal etmedi. Bakan Ünal, ziyaretleri sırasında Menderes Belediyesi'nin de standına da uğradı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise Menderes Belediyesi standını ziyaret eden bir başka bakan oldu. Her iki bakanın ziyareti sırasında kendilerine Görece'deki boncuk ocaklarında üretilen nazar boncuklarından hediye edildi.

MANDİ İSTANBUL'DA

Gümüldür Mandalina Festivali'nin maskotu olan ve ilçenin tanıtım çalışmalarını büyük katkı sunan maskot Mandi de, İstanbul'da ki fuarda yer aldı. Maskot Mandi, fuar ziyaretçileriyle bir araya gelerek Menderes'in tüm güzelliklerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Fuarın Menderes'in tanıtımına büyük katkı sağladığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Tanıtım çalışmalarımız kapsamında EMITT Fuarı'na geçen yıl ilk kez katılım sağlamıştık. Turizm alanında dünyanın 5. büyük fuarında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İZKA ile birlikte yer alıyoruz. İlçemizin tanıtımına büyük katkı sağlayan fuarda Menderes'in tüm güzelliklerini dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere tanıtma imkanımız oldu. Dünyanın en iyi fuarlarına katılarak adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Menderes EMITT Fuarı’nda Tanıtıldı

Menderes EMITT Fuarı’nda Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim