• BIST 9524.59
  • Altın 2522.494
  • Dolar 32.5613
  • Euro 34.6657
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Memur-sen’den Terör Saldırılarını Kınama

Memur-sen’den Terör Saldırılarını Kınama
Ankara'daki terör saldırısını kınayan Memur-Sen Muğla İl Başkanı Öndere Uçak, milli birliği bozmaya yönelik terör saldırılarının asla amacına...

Ankara'daki terör saldırısını kınayan Memur-Sen Muğla İl Başkanı Öndere Uçak, milli birliği bozmaya yönelik terör saldırılarının asla amacına ulaşamayacağını açıkladı.

Uçak yaptığı açıklamada, "13 Mart Pazar günü akşam saatlerinde Ankara Kızılay'daki terör saldırısını şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Bu saldırının failleri, insanlıktan çıkmış ve insanlıktan nasipsizdir. Bu vicdan yoksunu katiller, eylemleriyle doğrudan insanı, insan onurunu ve insanlığı hedef alıyorlar. Bu cani saldırı, Türkiye'ye, Türkiye'nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli iradeyi akamete uğratma hayali kuranların, milli birliği bozmaya kalkışanların saldırısıdır. Bu saldırı, demokrasimizin gelişmesini, demokratik standartlarımızın yükselmesini, sivil siyaset alanının genişlemesini engellemeye çalışanların kirli işbirliği hamlesidir. İnsani bütün değerleri hiçe sayan terör saldırısı; yönetimi ve hükümeti zaafa uğratmaya, bütün siyasi partileri etkisiz kılmaya ve sivil siyaset alanını daraltmaya yönelik kalleşçe bir eylemdir. Bu saldırı, küresel krizlere, bölgesel gerilimlere rağmen ekonomik büyümesini sürdüren, sosyal kalkınmasını devam ettiren Türkiye'yi içe hapsetme tezgahının yeni bir versiyonudur. Memur-Sen ailesi olarak; insan onurunu korumaya, Türkiye'nin bütünlüğüne sahip çıkmaya, milletin ve iradesinin yanında yer almaya, birlikte yaşama kültürümüzün ve kardeşlik iklimimizin zeminini güçlendirmeye, Türkiye'nin aydınlık gelecek yolculuğuna katkı sunmaya ve milletimizin huzur, refah ve barış içerisinde yaşamasında sorumluluk almaya devam edeceğiz. Milletimiz, devletle işbirliği içerisinde terörle mücadeleyi, özgürlük-güvenlik dengesini koruyarak kararlı bir şekilde sürdürecektir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim