• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Memur- Sen’den Sincik Kaymakamı Zafer Sağ’a Ziyaret

Memur- Sen’den Sincik Kaymakamı Zafer Sağ’a Ziyaret
Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Adıyaman'ın Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ'ı, makamında ziyaret...

Memur-Sen Adıyaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, Adıyaman'ın Sincik İlçe Kaymakamı Zafer Sağ'ı, makamında ziyaret etti.

Memur-Sen İl Temsilcisi Ali Deniz, beraberinde Eğitim Bir-Sen Sincik Şube Başkanı Abuzer Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sincik Kaymakamı Zafer Sağ'ı makamında ziyaret etti.

Sincik ilçesinin eğitim öğretim sorunlarının gündeme getiren Deniz, "Bugün Eğitim-Birsen olarak ilçe teşkilatımız ile birlikte Sincik ilçemizdeki kamu kurumlarının değerli idarecilerini ziyaret ederek eğitim alanları ve eğitim çalışanları ile ilgili sorun ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulunmak için geldik. Aynı zamanda okul ve kamu çalışanlarımızı ziyaret ederek sendikal çalışmalarımız ve sendikal kazanımlarımız hakkında bilgilendirmek, varsa talep ve önerileri konusunda onlardan bilgi almak ve sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak. Bu vesileyle Sincik ilçemizde bulunuyoruz ve bulunmaktan da büyük bir keyif alıyoruz. Sincik ilçesinin eğitime verdiği desteğin farkındayız. Sayın kaymakamla beraber ilçemizde başarı düzeyinin daha da artacağına inanıyoruz. Bu anlamda kendileri ile Sincik ilçe temsilciliğimizin koordineli çalışabileceğini düşünüyor, diğer sivil toplum kuruluşlarını da Sincik için sorumluluk almaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sincik Kaymakamı Zafer Sağ ise, ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen heyetine teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Ali Deniz ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezindeki okulları ziyaret ederek sendikal çalışmaları ve sendikal kazanımları hakkında eğitim çalışanlarına bilgi verdi.

Memur- Sen’den Sincik Kaymakamı Zafer Sağ’a Ziyaret

Memur- Sen’den Sincik Kaymakamı Zafer Sağ’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim