• BIST 9079.97
  • Altın 2323.508
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9461
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Memur Sen’den Şampiyonlara Tatlı Jesti

Memur Sen’den Şampiyonlara Tatlı Jesti
Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, ligde şampiyonluğu garantileyen Erzurumspor'a tatlı jesti yaptı.

Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, ligde şampiyonluğu garantileyen Erzurumspor'a tatlı jesti yaptı. Turgutluspor maçı öncesinde takımı ziyaret eden Duman, futbolculara ve teknik ekibe şampiyonluktaki emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği, Turgutluspor maçı öncesinde BB Erzurumspor'un idmanını ziyaret ederek, takıma baklava ikram edip şampiyonluğu kutladı. Aynı zamanda mavi-beyazlı takımın yöneticisi olan Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Duman, "Şampiyonluk bizim ruhumuzda var. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

BB Erzurumspor'un Turgutluspor maçına hazırlandığı idman öncesinde tatlı bir ziyaret gerçekleşti. Dadaşların, idmanını ziyaret eden Memur-Sen Erzurum İl Temsilciliği, mavi-beyazlı teknik heyete ve futbolculara baklava ikram ederek, Turgutluspor maçında başarı dileğinde bulundu. Aynı zamanda BB Erzurumspor'un yönetim kurulunda yer alan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman ile sendika yönetim kurulu üyeleri Dadaşlara tatlı bir jestte bulunmanın mutluluğunu yaşadı. Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, "Şehrimizin profesyonel futboldaki tek ortak paydası BB Erzurumspor'dur. Biz de kulübümüze Memur-Sen İl Temsilciliği ve Sağlık-Sen Erzurum Şubesi olarak Tekirdağ maçı öncesinde bir moral amacı ile baklava ikramında bulunduk. İnanıyorum ki, tatlı yiyen futbolcularımız son maçımızda tatlı bir galibiyete imza atarak bizleri sevindiricekler. Şampiyon takıma galibiyet yakışır" dedi.

BB Erzurumspor Asbaşkanı Zafer Aynalı ile Futbol Şube Sorumluları Serkan Daş ile Uğur Yürekseven'in de hazır bulunduğu ziyarette keyifli anlar yaşandı. Dadaşların Teknik Patronu Ahmet Yıldırım da, kendilerine tatlı jestte bulunan Memur-Sen yöneticilerine teşekkür ederek, "Şehrimizin insanlarının ve taraftarımızın yanımızda olması biçin için gurur vesilesi. Şampiyonluğu siz değerli destekçilerimize ve taraftarımıza hediye ediyoruz" dedi.

Memur Sen’den Şampiyonlara Tatlı Jesti

Memur Sen’den Şampiyonlara Tatlı Jesti

Memur Sen’den Şampiyonlara Tatlı Jesti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim