• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C
  • İzmir 26 °C

Memur-sen’den Ankara’daki Saldırıya Kınama

Memur-sen’den Ankara’daki Saldırıya Kınama
Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısını kınadı.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan terör saldırısını kınadı.

Ankara'da düzenlenen terör saldırısını sendika binasında düzenlediği basın açıklaması ile lanetleyen Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, "Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırıları lanetliyor, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz" dedi.

Terörün karanlık ve kanlı yüzünü bu kez Ankara'da gösterdiğini belirten Numan Şeker, "Ankara'da askeri servis konvoyuna yönelik yapılan alçak terör saldırısında çok sayıda şehidimiz var, onlarcası da yaralandı. Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" diye konuştu.

"KAOS VE HUZURSUZLUK ORTAMI OLUŞTURULMAK İSTENİYOR"

Teröristlerin insanlık dışı saldırıdaki amaçlarının Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmak olduğunu vurgulayan Şeker, "Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor, Türkiye'nin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi destekliyoruz" şeklinde konuştu.

"TERÖR, KAN VE ŞİDDETTEN BESLENEN BİR İNSANLIK SUÇUDUR"

Milletin kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliği ile kalkan yaparak bertaraf etmeyi bildiğini hatırlatan Numan Şeker, "Milletimiz yine üzerine düşeni yapacağından hiç şüphemiz yok. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır. Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Büyük Memur-Sen ailesi olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz" dedi.

Memur-sen’den Ankara’daki Saldırıya Kınama

Memur-sen’den Ankara’daki Saldırıya Kınama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim