• BIST 8876.85
  • Altın 2240.894
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.1251
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Memur-sen Protokol İmzalamaya Devam Ediyor

Memur-sen Protokol İmzalamaya Devam Ediyor
Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği daha önce imzaladığı indirim protokollerine yenilerini ekledi.

Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği daha önce imzaladığı indirim protokollerine yenilerini ekledi. Grandmedical Hospital, Kaya A.Ş., Frida Su, Olimpiyat Spor firmalarıyla Memur-Sen Üyelerine özel yüzde 30'a varan indirim imkanları sunan protokoller imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, "Üyelerimize sağladığımız hizmetler bakımından asla alternatifi olmayan bir sendikayız. Sadece kişisel kariyer olarak değil, üyelerimizin her türlü ihtiyaçlarına, sosyal, kültürel ihtiyaçlarına, gerek gezilerle, konferanslarla, kişisel gelişim seminerleriyle katkı sunuyoruz. Bu çerçevede çeşitli firmalarla indirimli protokoller imzalıyoruz. İndirim avantajı sunan protokoller imzalamaktan dolayı çok mutluyuz. Memur-Sen üyelerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız devam edecek. Tüm Üyelerimize hayırlı olsun." dedi.

MEMUR-SEN ÜYELERİNE ÖZEL SUNULAN İNDİRİM ORANLARI

Memur-Sen ile firmalar arasında imzalanan protokollerle Sendika üyelerine sağlanan indirimler ve içerikleri şöyle:

Grandmedical Hospital'da Memur-Sen üyelerine ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerine (Eş, Çocuk, Anne, Baba) hastaneye girişte alınan ücretler de dahil olmak üzere ayakta ve yatarak tedaviler için yüzde 20 indirim uygulanacak.

Kaya A.Ş.'ye ait Şehzadeler, Akhisar, Kula, Kütahya ve Balıkesir'de bulunan toplam 5 akaryakıt istasyonunda akaryakıt ve LPG alımlarında yüzde 4 ve verilecek puan kartıyla elde edilecek yüzde 1 ile birlikte toplamda yüzde 5 indirim uygulanacak.

Memur-Sen üyeleri, Frida Su satışı yapılan toplam 8 bayide 19 litre damacana suyu 5,50 TL karşılığında indirimli alabilecekler.

Olimpiyat Spor'da Memur-Sen üyeleri ve 1. derece yakınlarına spor ürünlerinde (Spor ayakkabı, bot, terlik, eşofman takımı, spor aksesuarları) sezon ürünleri için yüzde 30 indirim uygulanacak.

Memur-sen Protokol İmzalamaya Devam Ediyor

Memur-sen Protokol İmzalamaya Devam Ediyor

Memur-sen Protokol İmzalamaya Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim