• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Memur-Sen Kütahya’da ’evet’ için buluştu

Memur-Sen Kütahya’da ’evet’ için buluştu
Memur-Sen tarafından ülke genelinde başlatılan "15 Temmuz'un nöbetçisi, 16 Nisan'ın evetçisiyiz" isimli program, Kütahya Hazer Dinar-i Kültür Merkezinde...

Memur-Sen tarafından ülke genelinde başlatılan "15 Temmuz'un nöbetçisi, 16 Nisan'ın evetçisiyiz" isimli program, Kütahya Hazer Dinar-i Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavnucu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Memur-Sen İl Temsilcisi Kamil Uçanı, sendika şube başkanları ve üyeler katıldı.

Memur- Sen Genel Başkan Yardımcısı, Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, Memur-Sen üyelerinin bu davanın birer hizmetkarı olduğunu her zaman gösterdiğini belirterek, "Bir kitapçık atıldı. Başbakan ağlayarak kitap atıldı. Yokluk aldı başını gidiyor. Ülke perişan hele geldi. Hani demokrasiydi. Hani bu milletin seçtiği insanların iktidarıydı. Hani yasama yürütme yargı birbirinden ayı olacaktı? O Mecliste yürütmeyi engellediniz. Tabii ki bu böyle gitmez. Bu milleti örgütleyip milletin düşüncelerini dile getirecek bir örgütlenmeden de bizi mahrum ettiler. 28 Şubatta apoletler talimat vermediler mi? Türkiye'yi vesayet altına alan bu kesimlere başkaldıran varsa Memur-Sen'dir" diye konuştu.

"Hedef 1 milyon 111 bin 111 üye"

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi de, hedef olarak 1 milyon 111 bin 111 üyeye ulaşmak istediklerini ve toplu sözleşme mamasına böyle oturmak istediklerini dile getirdi.

Memur-Sen'in bu ülkenin en örgütlü kurumu olduğunu ve tüm çalışanların kamu görevi ifa ettiğini belirten Selvi, "Böylesine güçlü örgütlü yapının bu ülkenin gelişmesine önemli katkıları olacaktır. Gelecek nesillerin yetişmesi için eğitimin gelişimi ve bunu için reformlar yapılabilmesi için katkımızın olması gerekiyor. Memleketimizin geleceği için hizmet edeceğiz. Tüm yaşanan süreçlerle ilgili olarak milletin ihtiyacına tercüman olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavnucu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş'ta birer konuşma yaparak, Memur-Sen üyelerine destekleri sebebiyle teşekkür ettiler.

Memur-Sen Kütahya’da ’evet’ için buluştu

Memur-Sen Kütahya’da ’evet’ için buluştu

Memur-Sen Kütahya’da ’evet’ için buluştu

Memur-Sen Kütahya’da ’evet’ için buluştu

Memur-Sen Kütahya’da ’evet’ için buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim