• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen:

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen:
Memur-Sen'in yurt genelinde başlattığı "Memur-Sen'e Davet Tercih Evet" buluşması Ağrı'nın Patnos ilçesinde gerçekleştirildi.

Memur-Sen'in yurt genelinde başlattığı "Memur-Sen'e Davet Tercih Evet" buluşması Ağrı'nın Patnos ilçesinde gerçekleştirildi. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, "Vesayetin feshine ve demokratik hukuk devletinin güçlendirmesine "Evet" diyoruz" dedi.

Programın açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Ağrı İl Temsilcisi Süleyman Gümüşer, "Büyük Memur-Sen ailesi olarak, kazanımlarımızın geriye gitmemesi, yeni kazanımların üretilmesi ve bunların anayasal teminat altına alınması için yeniden istikrar sürsün diyoruz. Vesayeti sonlandırmada aktif rol alıyor, sahada geleceğimize sahip çıkıyoruz. Sivilleşme, özgürleşme ve demokratikleşme sürecine katkı sunuyor, değerlerimize sahip çıkıyor, yeni Türkiye'nin inşasında büyük sorumluluk alıyoruz" dedi.

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Akbaba ise, "Her kurumda her kuruluşta varız. Türkiye'nin en ücra noktalarına kadar örgütlüyüz. Dünyanın neresinde inleyen bir yürek varsa oraya insanlık taşıyoruz. Kazanımların mimarı, sosyal devrimlerin öncüsü, mazlumların hamisi ve Büyük Türkiye idealinin sözcüsü olarak kamu görevlilerinin, milletimizin, Türkiye'nin ve mazlumların konfederasyonu olduk. Daha özgür ve güçlü bir Türkiye, daha adil bir dünya için Memur-Sen'i daha da büyütmeliyiz. Sendikaların üye sayılarının güncelleneceği 15 Mayısa kadar hedefimiz 1 Milyon 111 bin 111 üyeye ulaşmaktır" diye konuştu.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ise konuşmasında Memur-Sen'e teşekkür etti, Akbay ,'Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olan Memur Sen'in bu toplantılarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen'in milli iradenin yanındaki duruşunu ve mücadelesini değerli bulduklarını dile getirdi.

Son olarak konuşan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Bütün kamu görevlilerini Memur-Sen'e üye olmaya davet etti. Esen, "Güçlü Sendika, Güçlü Türkiye idealiyle, hareket ederek, kamu görevlilerinin pastasını büyütme derdindeyiz" dedi.

Halk Oylamasına "Evet" diyeceklerini ifade eden Esen, 81 ilde sahada çalışmalar yürüttüklerini belirtti. "Evet, hem sahada hem nöbetteyiz" diyen Esen, "Vesayetin feshine ve demokratik hukuk devletinin güçlendirmesine Evet diyoruz. Güçlü bir "Evet" ile kazanan Türkiye, kaybeden, şer odakları olacak" şeklinde konuştu.

Birlik ve Beraberliğimize Sahip Çıkıyoruz

Konuşmasında "Birlik, beraberlik ve kardeşlik" vurgusu da yapan Esen, "Küresel şebekeler birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi hedef alıyor. Büyük Memur-Sen ailesi olarak birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkıyoruz. Sadece sahip çıkmıyor, küresel emperyalizmin kirli oyunlarını ortak akılla hareket ederek bozuyoruz" dedi.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen:

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen:

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen:

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen:

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim