• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Memur-sen Bursa İl Temsilciliği’nden Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a Anlamlı Ziyaret

Memur-sen Bursa İl Temsilciliği’nden Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a Anlamlı Ziyaret
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan polis haftası kapsamında sendika üyeleri ile birlikte Bursa İl...

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, her yıl 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan polis haftası kapsamında sendika üyeleri ile birlikte Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı ziyaret etti.

Polis Haftası'nda Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ı makamında ziyaret eden Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, emniyet teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Huzurlu ve güvenli ortamda yaşama da en büyük katkıyı polis teşkilatının sağladığını ifade eden Numan Şeker, "Polisimiz demokratik düzen içerisinde temel hak ve özgürlüklerin korunması noktasında huzur ve güven ortamı başta olmak üzere kamu düzeninin sağlanması gibi önemli bir görev üstlenmiştir. Gerek Bursa'mızda gerekse de ülke genelinde anayasa ve yasalara bağlılıkla yerine getirdiği göreviyle halkımızın da takdirini kazanmıştır" dedi.

Sendika olarak emniyet teşkilatının yaklaşık iki asırdır olduğu gibi gelecekte de başarısını sürdüreceğine inançlarının tam olduğunu belirten Şeker, "Emniyet teşkilatımız, kendisini sürekli yenileyen, gelişen teknolojileri en iyi şekilde kullanan, yüksek disiplin anlayışına sahip personeli ve modern donanımıyla ülkemizin göz bebeği kurumlarından biridir. 171 yıldır olduğu gibi daha nice yıllarda da değişim ve gelişime açık, altyapısını güçlendiren, hizmetlerinde çağın gerektirdiği teknolojiyi kullanan bir yapıyla emniyetimizin halkına hizmet edeceğine olan inancımız tamdır. Mali ve özlük hakları ile çalışma saatlerinin en kısa zamanda düzenlenmesi temennisiyle emniyet teşkilatımızın tüm çalışanlarına sağlık ve mutluluk, gazilerimize uzun ömürler, görevleri başında şehit olan emniyet personelimize de Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği'nin kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise, "Bu anlamlı haftada teşkilatımızı unutmayarak üyeleri ile birlikte bizleri ziyaret eden Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker'e teşekkür ediyorum. Ülkemizin bekası, aziz milletimizin huzur ve asayişi için büyük bir özveriyle teşkilatımızın tüm kademelerinin kentimizde çalışmalarını sürdürdüğünden kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim