• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Memur-sen Bursa İl Temsilciliği Ankara’daki Bombalı Saldırıyı Kınadı

Memur-sen Bursa İl Temsilciliği Ankara’daki Bombalı Saldırıyı Kınadı
Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, terör örgütlerinin Ankara'da bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği hain saldırıyı kınadı.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, terör örgütlerinin Ankara'da bomba yüklü araçla gerçekleştirdiği hain saldırıyı kınadı.

Ankara'da onlarca insanın ölümü ve yüzlerce insanın yaralanmasına neden olan menfur saldırıya Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği'de duyarsız kalmadı. Sendika binasında hain saldırı ile ilgili basın açıklaması düzenleyen Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, "Terör acımasız ve kanlı yüzünü Ankara'da bir kez daha gösterdi" dedi.

Sendika olarak terörü ve terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınadıklarını vurgulayan Numan Şeker, "Huzur ve güvenliğimizi hedef alan bu alçak saldırıyı, terörü, teröre destek verenleri, terörün arkasındaki iç ve dış güçleri nefretle kınıyoruz. Ankara'daki kalleş saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Ülkemize, milletimize, güvenlik görevlilerimize ve geleceğimize yönelen bu canice saldırıları lanetliyoruz" açıklamasında bulundu.

"BİZE DÜŞEN TEK YÜREK OLMAKTIR"

Hain saldırı sonrası milletin her zaman olduğu gibi bu elim olay karşısında da vakur duruşunu koruyacağına inandıklarını ifade eden Şeker, "Hain saldırılar milletimizi asla pes ettiremez. Güzel ülkemiz, her alanda parlayan yıldız olacak. Bunun gerçekleşmesinden korkanlar, bunu engellemek isteyenler, geçmişte de oldu. Bugün de var. Yarında olacak. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi yıkmak, bölmek durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır" diye konuştu.

"EN BÜYÜK TEMENNİMİZ SALDIRININ TÜM YÖNLERİYLE AYDINLATILMASI"

Karanlık güçlerin asla kirli emellerine ulaşamayacağının altını çize Numan Şeker, "Bu tür karanlık planlarla ülkemizi karıştırmak isteyenler kirli emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Milletimiz sahip olduğu sağduyu ile bu hain planları her zaman boşa çıkarmayı bilmiştir. En büyük temennimiz bu alçak saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması, faillerinin yakalanması ve arkasındaki karanlık güçlerin ortaya çıkarılmasıdır. Bir kez daha, saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim