• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Memur-sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdülkadir Hız:

Memur-sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdülkadir Hız:
Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdülkadir Hız, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, Türkiye genelinde 900 bin üyesi olan Memur-Sen'in...

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Abdülkadir Hız, son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek, Türkiye genelinde 900 bin üyesi olan Memur-Sen'in her zaman devletinin ve milletinin yanında yer aldığını ifade etti.

Terör olaylarına değinen Hız, yazılı bir açıklama yaparak devletin ve milletin yanında hizmetlere devam ettiklerini kaydetti. Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadelesinin başarılı olacağını belirten Hız, "Memur-Sen, 900 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu konumundadır. Biz büyük bir aileyiz. Ülkemizin küresel terör örgütlerince kuşatıldığı bu kritik dönemde, ülke menfaatleri her zaman olduğu gibi birinci önceliğimizdir. Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin her zaman karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Gerek Haziran 2015'ten bu yana vatan parçasında insanlarımızı mağdur eden, göçe zorlayan bu "hendekçi" teröristlerle, gerekse işbirlikçi FETÖ ve diğer vahşet örgütlerinin karşısında, devletimizin vatandaşımızın her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler tüm dünya mağdurlarının yanında olmakla birlikte, ailemizin her ferdi ile mağdur edilen vatandaşlarımızın da yardımına koşmayı kendimize şiar edinmiş bir kuruluşuz. Bu bağlamda, Genel Başkanımız Ali Yalçın'ın önderliğinde Memur-Sen, Diyarbakır'ın Sur, Şırnak'ın Cizre ve Silopi, Mardin'in Nusaybin ilçelerinde "hendekçi" teröristlerce mağdur edilen mazlumlara yardım elini uzatmış, toplanan tırlar dolusu yardım bölgeye gönderilmiştir. Genel Başkanımız Ali Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri bizzat bölgeye gidip, teröristlerce mağdur edilen aileleri ziyaret etmişlerdir. Genel Başkanımız Ali Yalçın Diyarbakır'da yaptığı konuşmasında; birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, sadece ortak geçmişimiz olmadığını ortak geleceğimiz olacağını da belirtmiştir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim