• BIST 9541.61
  • Altın 2474.817
  • Dolar 32.4834
  • Euro 34.5732
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 24 °C

Memiş; "Gulfood, Sektörün En Önemli Fuarı"

Memiş; "Gulfood, Sektörün En Önemli Fuarı"
Gıda sektörünün dünya çapında en önemli fuarlarından biri olarak nitelendirilen ve Ortadoğu'nun en büyük gıda fuarı olan Dubai'deki Gulfood 2016 Gıda...

Gıda sektörünün dünya çapında en önemli fuarlarından biri olarak nitelendirilen ve Ortadoğu'nun en büyük gıda fuarı olan Dubai'deki Gulfood 2016 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'na, Mersin'den Tat Bakliyat'ta katılacak.

Tat Bakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Memiş, uluslararası gıda sektörünün buluşma noktası olan, 4 bin 500 uluslararası firmanın katılımcı olarak temsil edildiği, 20 binden fazla markalı ürünün sergilendiği Gulfood Dubai Middle East Uluslararası Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'nın, 21 - 25 Şubat tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde düzenleneceğini açıkladı.

170 ülkeden, 81 bin 622 katılımcı ve ziyaretçi sayısına ulaşmış olan etkinliğin, küresel gıda endüstrisinin en önemli fuarlarından biri olduğunu vurgulayan Memiş, "Birçok yeni ürün ve teknoloji Gulfood Dubai 2016'da görücüye çıkacak. 5 gün süresince bakliyat başta olmak üzere bal, pekmez, reçel, çay, kahve ürünleri, yumurta, süt ürünleri, çikolata, şekerleme, bisküvi, zeytin ve zeytinyağı ürünleri, baharat, yöresel ürünler, meyve suyu ve meyve suyu konsantre ürünleri, paketlenmiş ve hazır gıdalar gibi pek çok ürün sergilenecektir. Dünya tarafından böylesine önem görmüş bir fuarda bulunmamızın sektörümüz açısından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Sektörde yaşanan gelişmeler ve pazardaki yeniliklerin rekabet ortamının üst seviyeye çıkardığını kaydeden Memiş, "Bugün artık sadece kaliteli ürün üretip pazara sürmek başarıyı getirmiyor. Çünkü günümüzde artık tüketiciler aynı ürünün kalitesi ve biçimlerinde değişik alternatifler arasından seçme yapma gereksinimi duyuyor. Bugün tüm pazarlarda yoğun bir rekabet yaşanmakta ve bu rekabet ortamında üretimden gelen liderlik gücü, yerini pazarlama ve tanıtım çalışmalarınızdaki başarıya göre gelen liderliğe bırakmıştır. Biz de tüm bunları göz önüne alarak sektörümüz adına büyük önem taşıyan Gulfood 2016 Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı'na katılmaya karar verdik. Fuarda 8. holdeki yerimizi alacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim