• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Melo yok, Yıldırım Demirören var!

Melo yok, Yıldırım Demirören var!
Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan TFF Süper Kupa'da ilginç bir görüntü ortaya çıktı. Son iki kupada gözükmeyen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, sarı-kırmızılı oyuncu Felipe Melo'nun yer almadığı kupayı ise kendisi verdi.

Geçtiğimiz sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray , 2015-2016 sezonunu da kupayla açtı. Süper Lig şampiyonu sarı-kırmızılılar, Türkiye Kupası finalinde devirdiği Bursaspor'u yine yenerek, TFF Süper Kupa'yı da müzesine götürdü. Karşılaşma sonunda Galatasaraylılar üst üste üçüncü zaferin coşkusunu yaşarken, seremonide bulunan bir isim dikkati çekti.

KUPAYI DEMİRÖREN VERDİ

Sarı-kırmızılı futbolcular, Süper Kupa'yı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın elinden aldı. Seremonide yer alan Demirören, akıllara ilginç bir detayın gelmesine neden oldu. Zira TFF Başkanı, daha önce iki kez 'el sıkma' krizi yaşadığı Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'nun kadroya giremediği bir kupa organizasyonunda boy gösterdi.

'MELO OLMADIĞI İÇİN GELDİ' İDDİASI

Yıldırım Demirören, geçtiğimiz sezon oynanan Süper Kupa'da Felipe Melo'nun elini sıkmaması sonrası Süper Lig Şampiyonluğu ve Ziraat Türkiye Kupası'nın törenine katılmamıştı. Galatasaray'da takımdan ayrılmak isteyen Sambacı'nın Bursa'ya götürülmemesi nedeniyle kupanın bu kez Demirören tarafından verildiği öne sürüldü.

DEMİRÖREN ' CEZA ' DEDİ, MELO FEYK ATTI

Türk futbolunun patronu, 2014 yılında katıldığı bir TV programında, Brezilyalı yıldızın yaptığı dil çıkartma hareketi nedeniyle Etik Kurulu'na sevkedilmesi gerektiğini ifade etmiş ve 'Ben olsam Melo'yu Türkiye'den gönderirdim' demişti. Bu istek, Galatasaray camiasının tepkisini çekmiş ve federasyon başkanının tarafsız bir tutum sergilemesi gerektiği vurgulanmıştı.

2013-2014 sezonunda oynanan Türkiye Kupası finalinin ardından seremonide Demirören’in uzatmak istediği eli sıkmayan Melo, 26 Ağustos 2014 tarihindeki Süper Kupa’da da TFF Başkanı'nı ‘pas’ geçmişti.

Bu tepki sonrası Demirören 'Melo tanısa beni sever' derken, Galatasaraylı futbolcu ise 'Beni ülkeden kovmaya çalışan bir adamın elini neden sıkayım?' Konuşacağı son hareket benimkiydi' şeklinde konuşmuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim