• BIST 9079.97
  • Altın 2324.254
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.9456
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Melikgazi İlçesi Mahalle Yönetimini Topladı

Melikgazi İlçesi Mahalle Yönetimini Topladı
AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Mahalle Yönetim Kurulu Ocak Ayı Toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Mahalle Yönetim Kurulu Ocak Ayı Toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı tarafından, Melikgazi ilçesine bağlı, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Aydınlıkevler mahalle temsilcileri ve yönetimlerinin katılımı ile, Ocak Ayı Mahalle Yönetim Kurulu toplantısını yaptı.

İl binasında yapılan toplantıya, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yaşar Karayel, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Mahalle Koordinatörü Musa Varkara, Melikgazi Belediye Meclis Üyesi Erhan Köklü, Küçükmustafa, Çorakçılar ve Aydınlıkevler mahallesi temsilcileri ve yönetimleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasının yapan, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, teşkilat olarak ne kadar bir araya gelinir ve bir bütün oluşturulursa, bulunulan noktanın çok çok üstünde yer alacaklarını ifade ederek, " Melikgazi ilçe teşkilatı olarak ilk göreve geldiğimiz yüzde 70 gibi bir hedef belirlemiştik. Ama, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 67 gibi bir oy aldık. Biz teşkilat olarak, bu şekilde hareket ettiğimiz taktirde yüzde 70 oranını geçeriz. Bu oranı geçmemiz için hiç bir neden yok. Teşkilat olarak üzerimize düşen her türlü görev ve sorumlulukları yerine getirdiğimiz düşüncesindeyim" dedi.

AK parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, teşkilatlar olarak, bu davaya önem verenler sayesinde ayakta kalmaya devam edeceklerini belirterek, "Göreve geleli bir yıl olmasına rağmen 2 büyük seçim atlattık. 2 büyük seçim çalışmasının ardından da, tüm birimlerimizi seçim ortamından çıkararak, teşkilatlarımızı biraz daha rahatlatmak için kendi iş bölümlerine döndüreceğimiz bir sisteme geçmemiz lazım. Bu sistem içinde Genel Merkezimizin ve teşkilatımızın çalışmaları düzenli bir şekilde sürüyor." ifadelerine yer verdi.

Son olarak konuşan AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Yaşar Karayel ise, bu ülkenin sorunlarının ve sıkıntılarının AK Parti sayesinde çözüldüğünü dile getirerek, şunları söyledi:

" Eğer teşkilatlarımız ve onların gayreti olmazsa, mahallelerimizdeki sandıklarımız milli iradenin güvencesi altında olmazsa, ülkenin idaresi de milli iradenin elinde olmaz. Onun için milli irade her şeyin üzerindedir ve sizlerin ellerinde bu ülke yükselmeye devam edecektir. Onun için AK Parti teşkilatları diri, samimi ve gayretli bir şekilde sandık birimlerimizden, mahallelerimize, il teşkilatına kadar örgütlenmesini çok güçlü bir şekilde sürdürüyor. Ülkenin kaderine hep birlikte hükmediyoruz. Türkiye iyi günlere doğru ilerliyor.

Terör belasından da ülkeyi kesinlikle kurtaracağız. Bizle ülkemiz, milletimiz ve devletimiz için varız. Bu ülkenin topraklarına, değerlerimize, inancımıza, bayrağımıza ve ezanımıza sahip çıkıyorsak, ülkemizin birliğine sahip çıkıyorsak, ülkemizin geleceğine sahip çıkıyoruz. Onun için kesinlikle teröre taviz vermeden, sonuna kadar gidilecek. Devlete ve millete silah doğrultan kim varsa, ya bu ülkenin dışına çıkacaklar, yada bizler onları bu ülkenin dışına çıkaracağız. Eline silah alanları temizleyeceğiz. Bu konudan emin olun. Hepinize bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Melikgazi İlçesi Mahalle Yönetimini Topladı

Melikgazi İlçesi Mahalle Yönetimini Topladı

Melikgazi İlçesi Mahalle Yönetimini Topladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim