• BIST 9716.95
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Melikgazi Belediyesi Oran İle Proto0kol İmzaladı

Melikgazi Belediyesi Oran İle Proto0kol İmzaladı
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile sosyal sorumluluk, evsel atıklar, kültürel ve doğal güzelliklerin turizme...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile sosyal sorumluluk, evsel atıklar, kültürel ve doğal güzelliklerin turizme kazandırılması konularında gerçekleştirilecek çalışma ve projeler için protokol imzalandığını söyledi.

Oran Kalkınma Ajansı Kayseri ofisinde gerçekleştirilen ziyarette Genel Sekreter Kamil Taşçı başkanlığında yapılan toplantı ile çok sayıda çalışma alanında protokol imzaladıklarını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Orta Anadolu katlına Ajansı ile Melikgazi Belediyesi olarak ortak yapılan projeler ile yapılabilinecek projeler hakkında detaylı bir toplantı gerçekleştirdik. Melikgazi Belediyesi projesi bol olan ve buna uygun olarak yatırımı çok olan bir belediyedir. Çok geniş alanda çok konumlu bir belediyeyiz. Yani organize Sanayi bölgeleri, Üniversite hastanesi, Özel sağlık kurumları, büyük alış veriş merkezleri, tarihi mekanların büyük bir kısmı, eğitim kurumları, doğal ve turistlik merkezler, esnaf siteleri gibi çok geniş bir hizmet alanına sahiptir. Hizmet yelpazesi geniş olunca bir o kadarda yatırım ve uygulama projesi oluşmaktadır. Ancak önemli olan yatırım ve hizmetlerin yerinde ve zamanında yapılmasıdır. Bu açıdan akılcı ve kalıcı yatırımlar için ORAN ile ortak çalışıyoruz. İmzalanan protokol kapsamında Roman vatandaşlara, göçmenlere ve dezavantajlı gruplara yönelik sosyal sorumluluk projeleri, evsel atık toplama ve tasnif projeleri, kültürel ve doğal güzelliklerin turizme kazandırılması gibi ortak projeleri birlikte gerçekleştireceğiz"

Oran Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kamil Taşçı ise, Kayserinin en büyük ilçesini yıllardır başarılı bir şekilde idare eden Melikgazi Belediyesi ile çalışmanın kendileri için de artı bir değer taşıdığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi Oran İle Proto0kol İmzaladı

Melikgazi Belediyesi Oran İle Proto0kol İmzaladı

Melikgazi Belediyesi Oran İle Proto0kol İmzaladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim