• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinin büyüdüğünü, güzelleştiğini, eğitimin, kültürün, sporun, ticaretin, sağlığın...

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinin büyüdüğünü, güzelleştiğini, eğitimin, kültürün, sporun, ticaretin, sağlığın ve turizmin merkezi olarak 2016 yılında da Kayseri'nin referans belediyesi olmaya devam edeceğini söyledi.

Bir yılı daha geride bıraktıklarını ve 2015 yılının Melikgazi Belediyesi açısından anlamlı ve verimli çalışmalara imzalarının atıldığı bir yıl olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Melikgazi şehrimizdeki en büyük nüfus ve potansiyeli ile çok değerli Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Milletvekillerimiz, Kamu kurum kuruluşlarımız ve sivil toplum örgütleri ile dayanışma içerisinde çalışmalarımız ile Melikgazi şu anda herkes açısından cazibe merkezi olmuştur. Melikgazi her zaman, her yerde ilkesi ile hizmetlerdeki kalitesini sürdürmeye devam etmiştir. Melikgazililer artık asfalt, yol ve park beklemiyor, standardı yüksek hizmetler bekliyor. Bizde bu beklentilere cevap verme adına vatandaşlarımızın güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Melikgazi Bölgesinde doğudan batıya, kuzeyden güneye el atmadığımız hizmet götürmediğimiz bir mahallemiz kalmamıştır. Bölge insanlarımızın isteklerini, muhtarlarımızın isteklerini birer birer hayata geçiriyoruz. Melikgazi'ye eklenen 9 bölgedeki hemşerilerimize yapmış olduğumuz hizmetler ile o bölge halkı Melikgazili olmanın farklılığını yaşamıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. "

2015 yılının dolu dolu verimli bir yıl olarak geride kaldığını, gelirlerin yapılan program ve bütçe doğrultusunda gerçekleştiğini, buna bağlı olarak yatırımlarında hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, 2016 yılında yapılacak yatırım ve hizmetler ile 2023 hedeflerine biraz daha yaklaşacaklarını sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim