• BIST 9539.57
  • Altın 2490.78
  • Dolar 32.5038
  • Euro 34.8197
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç:
5. YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUM'DA "Belediyecilik ve halkla ilişkiler" konusunda seminer veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Özellikle çalışmaların,...

5. YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUM'DA "Belediyecilik ve halkla ilişkiler" konusunda seminer veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Özellikle çalışmaların, yatırımların ve hizmetlerin sunumunu 7 gün 24 saat takip ederek kamuoyu ile paylaşımı sağlayan değerli basın mensubu arkadaşlara teşekkür ettiğini söyledi.

Belediyelerde Halkla İlişkilerin önemi konusunda rekor oylarla seçilen bir belediye başkanı olarak tecrübelerini, yaşadıklarını ve uygulamaları paylaştığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapılan ve gerçekleştirilen yatırımları ve hizmetleri kamuoyu ile paylaşılmadığı sürece halka hesap verilebilirliğin tartışılacağını ve bu yönden basın mensupların bu iletişimi sağladığını kaydetti.

Basın yolu ile kamuoyu ile paylaşıyor ve

vergilerinin hesabını veriyoruz…

Belediye çalışmalarını basın yolu ile günlük olarak kamuoyu ile paylaşarak bir bakıma vatandaşlara verdikleri vergilerini hesabını verdiklerini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç "Belediyelerde halkla ilişkiler çok önemlidir. Yapılan hizmet ve yatırım tam anlamı ile halkla paylaşmalı ve halka anlatmalıyız. Halkla anlatmak bir bakıma halka hesap vermektir. Çünkü belediyeler halkın adına, halktan toplanan vergiler ile yine halka hizmet verilmektedir. Yani hizmetin mali kaynağı yine halktır. Bunun hesabını bir bakıma hizmetleri anlatarak verebilirsiniz. Melikgazi Belediye Başkanı olarak 5. Yerel yönetimler seminerinde konuşmacı olarak davet edilmem bir tesadüf değil bir birikim ve tecrübenin ve paylaşmanın sonucudur. Bunda da basın mensupların büyük katkı ve desteği vardır. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Memduh Büyükkılıç:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim