• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Melih Mahmutoğlu: Ben bu formanın aşkıyla yaşayan birisiyim

Melih Mahmutoğlu: Ben bu formanın aşkıyla yaşayan birisiyim
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın formasını giyerek üzerinde taşıdığı liderlik vasfını takım kaptanlığı ile taçlandıran Melih Mahmutoğlu,...

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın formasını giyerek üzerinde taşıdığı liderlik vasfını takım kaptanlığı ile taçlandıran Melih Mahmutoğlu, yaptığı açıklamada, "Ben bu formanın aşkıyla yaşayan birisiyim." dedi.

Fenerbahçe Kulübü'nün aylık yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin bu ayki konuğu olan Melih Mahmutoğlu, 2013 yılından bu yana Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın formasını giyiyor. Kariyerinin başlangıcını, babasının ona 10 yaşında hediye ettiği basketbol potasıyla yaptığını açıklayan sarı lacivertli ekibin kaptanı, Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da basketbol hayatına dair her şeyi anlattı.

Takımdaki her oyuncunun Başantrenör Zeljko Obradovic ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Melih Mahmutoğlu, "Bu sezon da Koç, beni kaptan yaparak onore etti. Taraftarı olduğum takımın kaptanı olmak muhteşem bir duygu." diyerek, şunları söyledi:

"Yoğun maç trafiğinden dolayı takım çok yorgun oluyor ama biz yorgun o dönemlerde bile maç kazanmayı öğrendik. İşte bu da, bizim büyük bir takım olduğumuzu gösteriyor. Sahada kazandıkça, bu takıma da yansıyor. Moralimiz üst seviyede. Önemli olan, bu başarının sezon sonuna kadar devam etmesi."

Takım arkadaşlarından övgüyle bahseden Melih Mahmutoğlu, Euroleague'de Kızılyıldız ile oynadıkları maçta seyircilerinin gösterdiği performanstan da övgüyle bahsetti. Melih Mahmutoğlu, takımın oyun tarzı ve arkadaşlarının hırsını ise "Ekpe Udoh ve Jan Vesely'nin savunmadaki uyumu sayesinde rakiplerin bir hayli zorluk çektiğini söyleyebilirim. Baktığınız zaman da birçok maçta ribaunt üstünlüğümüz söz konusu. Agresif bir oyun anlayışımız da var ve bu da bizi başarıya taşıyan etkenlerden bir tanesi. Jan Vesely'nin bir an önce sağlığına kavuşmasını umut ediyoruz." ifadeleriyle anlattı.

Melih Mahmutoğlu, Turkish Airlines Euroleague'de Kızılyıldız ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynadıkları maçın ikinci yarısında sarı lacivertli taraftarın desteğiyle müthiş bir oyun ortaya koyduklarını da belirterek, desteklemeye ve takıma inanmaya devam etmelerini istedi.

Cihan

Melih Mahmutoğlu: Ben bu formanın aşkıyla yaşayan birisiyim

Melih Mahmutoğlu: Ben bu formanın aşkıyla yaşayan birisiyim

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim