• BIST 9558.03
  • Altın 2472.81
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.5985
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Mehmet Özdilek teklifleri değerlendiriyor

Mehmet Özdilek teklifleri değerlendiriyor
Kahramanmaraşspor'da adını duyurup, ardından transfer olduğu Beşiktaş'ta yıldızlaşan günümüzün teknik direktörü Mehmet Özdilek, değerlendirmeye...

Kahramanmaraşspor'da adını duyurup, ardından transfer olduğu Beşiktaş'ta yıldızlaşan günümüzün teknik direktörü Mehmet Özdilek, değerlendirmeye aldığı teklifler olduğunu söyledi.

Samsun Ladikspor'dan Kahramanmaraşspor'a transfer olan ve oynadığı futbol, attığı gollerle adını tüm Türkiye'ye duyurarak takımını 1987-1988 sezonunda yer aldığı 2. Lig B Grubu'nda şampiyon yaparak o zamanki adıyla Türkiye Birinci Futbol Ligi'ne çıkaran, kendisi de Beşiktaş'a transfer olan Mehmet Özdilek, bir süre de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'da yardımcılığını yaptı.

Millî formayı 38 defa giyen Beşiktaş'ın efsane futbolcusu ve kaptanlarından Mehmet Özdilek, 2004 yılında Malatyaspor ile başladığı teknik direktörlüğe 2005 yılında A Milli Futbol Takımı'nda Fatih Terim'in yardımcılığı ile devam etti. İsviçre ile oynanan play off rövanş maçında yaşadığı talihsiz bir olay nedeniyle Fatih Terim'in yardımcılığından ayrılan Mehmet Özdilek daha sonra 2008-2013 yılları arasında Antalyaspor'u, 2013-2014 sezonunda Gençlerbirliği'ni, 2014 yılında kısa bir süre Çaykur Rizespor'u, 2015 yılında yine kısa bir süre Kayseri Erciyesspor ve son olarak da 2015 yılında yeniden Gençlerbirliği'ni çalıştırdı.

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR, EŞİ VE KIZINA ZAMAN AYIRIYOR

2016 yılına takım çalıştırmayarak giren ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle fazla beraber olamadığını söylediği eşi İnci Özdilek ve kızı Damla ile zaman geçiren Mehmet Özdilek Akasya Acıbadem'de objektiflere yakalandı.

Türk futbol tarihinde "Şifo Mehmet" adıyla bilinen ve 14 yıl top koşturduğu Beşiktaş'ta, teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı İtalya'nın ünlü takımı Milan ile İstanbul'da görkemli ve bir o kadar da anlamlı bir jübile yaptıktan sonra futbolu bırakan Mehmet Özdilek, şimdi ise gelen teklifleri değerlendiriyor.

Çok sayıda futbol kulübünün teknik direktörlüğünü ve bir dönem Türk Milli Takımı'nda Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenen Özdilek, "Şu an bir takım ile çalışmıyorum. Değerlendirmeye aldığım bazı teklifler var. Bir gün yeniden yeşil sahalarda bir takımla birlikte kazanmak için mücadele edeceğiz." dedi.

Mehmet Özdilek teklifleri değerlendiriyor

Mehmet Özdilek teklifleri değerlendiriyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim