• BIST 9524.59
  • Altın 2493.556
  • Dolar 32.539
  • Euro 34.707
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Mehmet Altay; “Verdiğimiz Sözleri Bir Bir Tutuyoruz”

Mehmet Altay; “Verdiğimiz Sözleri Bir Bir Tutuyoruz”
AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, partisinin 1 Kasım genel seçimleri öncesinde verdiği taahhütleri yerine getirmeye başladığını söyledi.

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, partisinin 1 Kasım genel seçimleri öncesinde verdiği taahhütleri yerine getirmeye başladığını söyledi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, "Her yenilik, yeni ihtiyaçlara ve reformlara yol açar. AK Parti Hükümeti olarak, halkımızın ihtiyaç duyacağı her alanda yeniliklere imza atmaya ve verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Mehmet Altay, "1 Kasım genel seçimlerinde halkımızın AK Parti'ye gösterdiği güvenin bir gereği olarak AK Parti Hükümetimiz, yeni dönemde, taahhütleri ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu yeni reformları süratle hayata geçirmeye başlamıştır" diyerek şu tedayları paylaştı; "Geçtiğimiz ay, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu önderliğinde ciddi bir ekip çalışması yaptık ve sözlerin yerine gelmesi için yoğun bir mesai harcadık. Bu noktada, işsizliğin azalması ve sosyal dengenin sağlanması için gençlere yönelik önemli karar ve uygulamalara imzamızı attık. Gençlerimize proje karşılığı 50 bin TL'ye kadar karşılıksız nakdi destek verme, 100 bin TL kredili fon, çeyiz hesabında biriken paranın yüzde 20'si oranında katkı ve eğitimini devam ettiren lisans öğrencilerinin burslarına zam uygulamaya kondu. Daha önce 330 TL burs alan üniversiteli gençlerin cep harçlıkları 400 TL'ye yükseldi. Er ve erbaş maaşlarında da artışa gidildi" diye konuştu.

Esnaf ve çiftçiye yönelik uygulamalara değinen Mehmet Altay, "Esnafa 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi, seracıların tarımsal sulama abone grubuna dahil edilmesi, yem ve gübrede devrim gibi yüzde 1'lik KDV uygulaması ve asgari ücretin bin 300 TL'ye çıkması halkımızın beklentilerine yanıt verme noktasında alınan önemli kararlarımızdan oldu. Yine emeklilere seyyanen bin 200 TL zam yapıldı" ifadesini kullandı. Altay, her ay periyodik olarak yapılanlar hakkında halkı bilgilendirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim