• BIST 9530.47
  • Altın 2476.955
  • Dolar 32.4195
  • Euro 34.71
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 18 °C

Mehmet Adil İkiz Ortaokulu Badmintonda Rekora Koşuyor

Mehmet Adil İkiz Ortaokulu Badmintonda Rekora Koşuyor
Adana'da 8 yıldır kız ve erkeklerde badmintonda il birincisi olan Mehmet Adil İkiz Ortaokulu, hedef büyüterek gözünü Türkiye şampiyonluğuna dikti.

Adana'da 8 yıldır kız ve erkeklerde badmintonda il birincisi olan Mehmet Adil İkiz Ortaokulu, hedef büyüterek gözünü Türkiye şampiyonluğuna dikti.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Mehmet Adil İkiz Ortaokulu yöneticilerinin yıllardır sporu çok önemsediklerini, bunun da başarıya yansıdığını, okulun ve Adana'nın sesini duyurduklarını söyledi.

Son yıllarda Adana'da badmintonda önemli gelişmeler yaşandığını belirten Öktem, "Sporcu, hakem, antrenör ve kulüp sayısında sürekli artışlar gözleniyor. Çok malzeme ve harcama gerektirmeyen badmintona okulların bakışı da değişti. Özellikle 8 yıldır kız ve erkeklerde il şampiyonu olan Mehmet Adil İkiz Ortaokulu ile gurur duyuyoruz. Çünkü, bu okul grup, yarı final ve Türkiye finallerinde kentimizin sesini duyuyorlar ve milli takımlara yeni yetenekler kazandırıyorlar. Okul yöneticileri, antrenör, beden eğitimi öğretmeni ve ailelerin ilgisi ve dayanışması başarıyı sağlıyor. Bu başarılarda aynı zamanda milli takım antrenörü olan İbrahim Tokgöz'ün çabalarını çok beğeniyor ve destekliyoruz. Okul müdürü Sezai Şentürk, Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Uyanık ve aileleri kutluyorum. Dileğimiz, Türkiye şampiyonluğunu Adana'ya getirmeleridir."

Öktem, tesis ve diğer konularda her zaman desteğini gördükleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile ekibine teşekkür etti.

"BAŞARIMIZI AİLE ORTAMINDA EKİP ÇALIŞMASIYLA SAĞLIYORUZ"

Mehmet Adil İkiz Ortaokulu yöneticisi ve milli takım antrenörü İbrahim Tokgöz, okulda başarıyı aile ortamında ekip çalışmasıyla sağladıklarını anlattı.

28-30 Mart tarihleri arasında Hatay'da gerçekleştirilen "Okullararası Yıldız Kız ve Erkekler Türkiye Grup Şampiyonası"nda güçlü rakiplerine rağmen Mayıs ayında gerçekleştirilecek Türkiye finallerine gitmeye hak kazandıklarını ifade eden İbrahim Tokgöz, daha önceki yıllarda da ferdi ve takım halinde Türkiye finallerinde kürsüye çıkmayı başardıklarını, uzun yıllardır yan yana oynayan sporcularına güvendiğini, hedeflerinin spor müzelerinde eksikliğini hissettikleri Türkiye Şampiyonluğu kupasını Adana'ya getireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim