• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Medyum Sektörü Hakkında Bilinmeyenler

Medyum Sektörü Hakkında Bilinmeyenler
Medyum Sektörü Hakkında Bilinmeyenler

Bugün yazı dizimizde herksin merak ettiği ve son günlerde çıkan birçok haber ile de medyum ve medyumluk ile ilgili kafaları karıştıran bir çok sorunun yanıtını alabilmek amacı ile alanında başarısını kanıtlamış, daha çocukluk yıllarında fark edilen özel yeteneği ve bunun üzerine uzun yıllar boyunca yurtdışında aldığı uzun eğitimler ve yurtdışındaki başarıları ile adından söz ettiren Medyum Hakan BÜYÜK ile başarılı bir araştırma gerçekleştirdik.

Hakan Hocam önelcikle yoğun gündeminiz içinde bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. Adınızı ve alanınızdaki başarınızı çokça duyuyor ve işinize olan bağlılığınız ile yurtdışından ülkemize kadar gelen başarı öykünüze bakınca en güvenilir Medyum olarak anılıyorsunuz.

Öncelikle kendinizden bahseder misiniz? Medyum Hakan Büyük Hoca nasıl bir hayat sürdü?


1979 Trabzon doğumluyum. Annem hafız. Babam ise müezzin Ahmed Büyük Hocadır. 6 kardeşiz ve ben küçük çocuğum. İlköğretim öğrenimimi Trabzon’da tamamladıktan sonra Babamın Mardin’e tayininin çıkması nedeni ile sonraki eğitim hayatım Mardin ilinde geçti. 9 yaşımda yaşadığım bir trans olayı ile manevi dünya ile iletişime geçtiğimi fark ettim ve daha sonra annem ve babam tarafından özel bir eğitime tabi tutuldum. Bu özel yeteneğim ile çevremdeki herkes tarafından özel yeteneğim ile yardımcı olmaya başladım. Allah tarafından bana bahşedilen bu yeteneğim ile bir çok konuda manevi dünya ile kuruduğum iletişim ile yol gösterici olmaya başladım. 11 yaşımdan itibaren Kuran, gizli ilimler, ve Havas İlmi eğitimi alamaya başladım. Mardin’de bulunmamın avantajı ile İbranice öğrenmeye devam ettim. 21 yaşımda Almanya’ya gidip orada parapsikoloji, bio enerji ve kuantum alanlarında uzun yıllar eğitim aldım. 12 yıl Almanaya’da Hannover kentinde Medyumluk mesleğimi icra ettim ve parapsikoloji alanında çalışmaya devam ettim. Ama daha sonra vatan özlemime yenik düşüp ülkeme geri döndüm ve burada mesleğimi icra etmeye devam ediyorum.


Peki Hakan Hocam Medyumluk mesleği hakkında bizi bilgilendirir misiniz? Yada yaptığınız işlemler hakkında neler söyleyeceksiniz?


Medyumluk mesleği bir ilimdir. Öncelikle ben işime ve yaptığım işe çok saygı duyan ve ilkeleri olan bir Medyumum. Ama maalesef ki toplumda veya genel anlamda bu mesleğin adı kirletiliyor ve büyücülük, yalancılık gibi kavramlarla birlikte anılarak sahteleştiriliyor. Ancak sadece eğitim almakla yapılacak bir iş değildir Medyumluk. Kesinlikle özel yetenek ve teknik isteyen ama özel eğitimler ile desteklenerek geliştirilen bir ilimdir. Havas ilmi uzun yıllar eğitim ile içinde yoğrulan bir ilimdir. Okul okumak yada kitap okumakla değil özel yetenek ile içinde yoğunlaşarak utsallık kazanılan bir ilimdir. Ben işimi çok seviyorum. Her şeyden önce insanlara yardımcı olmak manevi anlam beni çok mutlu ediyor ve bunun başka bir kavramla kıyaslanması mümkün değil. Bu iş gönül ile, maneviyat ile yapılan bir iştir.


Yaptığımız araştırma ve son günlerde çıkan haberlere bakınca kendisine Medyum ünvanı takarak bir çok kişinin kandırıldığını, mağdur olduğunu görmekteyiz. Bu konuda neler söyleceksiniz? İnsanlara önerileriniz nelerdir?


Az önce de değindiğim gibi bu konu beni çok üzmekte ve mesleğime olan saygıyı da zedelemektedir. Evet çok üzülerek belirtmek istiyorum ki türlü niyetler içinde insanlar kandırılmaya çalışılıyor. Mağdur oluyorlar ve bunu yapan niyetlerin tek amacı maalesef ki umut tacirliği yaparak insanlardan para kazanmak oluyor. Benim yurtdışından kesin dönüş yapma sebeplerimin başında da bu sorun gelmektedir. Ne gönlüm, ne yaptığım işe saygım buna müsade edemez. Bakıyorum internette 3 günde çözüm, her türlü derdinize çare vs gibi kavramlarla sayfalar açmış sahte medyumlar var ve insanlar bu anlamda sömürülüyor. Ben ruhsatlı bir medyumum. İnternet sayfamda da bunu belirtiyorum. Benim tavsiyem çok iyi bir araştırma yapılması ve bir medyumdan destek alınması isteniyorsa buna göre karar verilmesidir. Öyle üç günde şunu kesin çözerim, yapamayacağım iş yoktur gibi ifadelere inanmamalarıdır. Çünkü Medyumluk böyle bir iş değildir. Böyle bir şey de asla mümkün değildir zaten. Gerçek bir medyum kendisinde bulunan özel yetenek ile manevi dünya arasında iletişim kurarak ve Havas ve Pagan dinlerindeki özel teknikleri birleştirerek, parapsikoloji ve enerji yöntemleri ile enerji oluşturur ve destek ve danışmanlık hizmeti verir. Hesap numaraları konusunda da kesinlikle dikkatli olunmalı, yardım alınan medyum ile hesap numarasının aynı kişiye ait olmasına dikkat edilmelidir. Benim hesaplarım kendi adıma ve ruhsatlı bir medyum olarak vergisini de ödeyen biriyim. Kendi adıma şunu önemle belirtmek istiyorum ki çok şükür ben işime yıllarımı verdim, benden yardım talep insanların yüzünün gülmesini sağladım ve Allah yüzümü kara çıkartmadı. Ama böyle özel bir alanla hiç ilgisi olmayan ve bunu sadece insanları kullanmak, rant sağlamak için kullanan kişilerin insanların dertleri ve umutları üzerine pazar kurmasını asla kabul edemem ve sonuna kadar bunlarla mücadele edeceğim. Çünkü konu insandır. Çünkü konu insanların hayatları ve dertleridir. Çünkü konu maneviyat ve özeldir.

Hakan Büyük hocam ile gerçekleştirdiğimiz bu araştırma ile siz okuyucularımızın soru işretlerini cevaplamayı hedefledik ve umarız ki yardımcı da olmuştur. Medyum Hakan Büyük Hocamıza ulaşmak isteyen yada sorularına cevap alabilmek için internet sayfasını ziyaret edebilir yada 0 539 709 48 37 numaralı telefondan arayabilirsiniz

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim