• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Medipol Başakşehir Mossoro İle Sözleşme Uzatıyor

Medipol Başakşehir Mossoro İle Sözleşme Uzatıyor
Medipol Başakşehir'in Brezilyalı oyuncusu Marcio Mossoro, yönetim ile yaptıkları görüşme sonucunda sözleşmesini 1 yıl uzattıklarını açıkladı.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren Medipol Başakşehir'in başarılı orta saha oyuncusu Mossoro, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki futbolcu, yönetimle sezon sonu bitecek olan sözleşmesi konusunda görüştüklerini ve anlaşma sağladıklarını belirtti. Medipol Başakşehir'in önümüzdeki günlerde açıklama yaparak Mossoro ile 1 yıllık sözleşme uzatması bekleniyor.

"HEM FUTBOL OLARAK HEM SONUÇ OLARAK GELİŞTİK"

Sezona istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını ifade eden Mossoro, "Geçtiğimiz sezonu çok iyi bir yerde bitirdik. Özellikle ilk haftalar bizim için biraz sıkıntılı oldu. Herkesin bireysel ve takım anlamında yapabileceğinin en iyisini vermesi gerektiğinin farkına vardık. Bundan sonra çok farklı bir geri dönüş oldu ve birçok maç kazanmaya başladık. Hem futbol olarak hem sonuç olarak geliştik. Şu anda puan tablosundaki yerimiz de bunu gösteriyor. Hem güzel futbol oynadık hem de iyi neticeler alıp ilk yarıyı bitirdik" dedi.

Brezilyalı futbolcu, ligde her zaman ikinci yarıların daha zor olduğunu vurgulayarak, "Bizim yapmamız gereken her zaman hocanın bizden istediklerini uygulamak. Onun istediği futbolu oynayarak ve iyi sonuçlar alarak ligi üst sıralarda bitireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"YÖNETİMLE GÖRÜŞTÜK VE KONTRATI UZATTIK"

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye 1-0 kaybedilen maç sonrası yaptığı "hakkımız yendi" şeklindeki açıklamasının hatırlatılması ve hakem hatalarının sorulması üzerine tecrübeli oyuncu, "Bazen maçlardan sonra o anın tansiyonu ile beraber futbolcular bazı şeyler söyleyebiliyor. O gün için bunu söyledim ama bunu söyleyecek merci ben değilim. Herkes yapılan şeyleri görüyor. Benden çok daha yetkili merciler bunun kararını verecektir" ifadelerini kullandı.

Mossoro, sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin uzatılması konusunda yönetimle bir görüşme olup olmadığı yönündeki soruya ise, "Kontratım sezon sonu bitiyordu. Yönetimle görüştük ve kontratı uzattık zaten. Bununla ilgili herhangi bir sıkıntı kalmadı. Bundan sonra yapılacak tek şey bana gösterilen bu sevgiye en iyi şekilde cevap verip, gerek saha içinde gerek saha dışında bu sevgiye layık olmak" şeklinde cevap verdi.

Medipol Başakşehir Mossoro İle Sözleşme Uzatıyor

Medipol Başakşehir Mossoro İle Sözleşme Uzatıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim