• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Meclis Toplantısında Sürpriz Kutlama

Meclis Toplantısında Sürpriz Kutlama
Tavşanlı Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Tavşanlı Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. 24 gündem maddesiyle bir araya gelen meclis üyeleri Belediye Başkanı Mustafa Güler'e sürpriz yaparak yılın belediye başkanlığı ödülü için kendisini tebrik etti.

İmar Komisyonu'na havale edilen konuların görüşülmesinden önce verilen arada hazırladıkları pastayı meclis salonuna getiren belediye meclis üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa Güler'i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Meclis adına konuşma yapan ve aynı zamanda Başkan Mustafa Güler'in öğretmeni olan Halil İbrahim Altınbay, öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu söyleyerek Tavşanlı'nın son yıllarda gösterdiği gelişimin önemine değindi.

Halil İbrahim Altınbay, "Bir öğretmen için en önemli konu diktiği fidanların meyve vermesidir. 25 yıl devlet, 15 yılda özel sektörde çalışarak diktiğimiz bir çok fidanın meyve vermesini görmekten mutluluk ve şeref duyuyorum. Yerel yönetimler konusunda tam 4 kez Mustafa Güler'in yılın belediye başkanı seçilmesi bizim için de gurur vesilesidir. Belediye başkanımıza meclis adına çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı kutlama karşısında duygulanan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ise, yakalanan başarının bireysel olmadığını, mecliste alınan kararlar neticesinde başarıya ulaşıldığını kaydetti. Başkan Mustafa Güler, "Bu akşam benim için hazırladığınız bu kutlama çok değerli. Hepinize teşekkür ediyorum. Biz yola çıkarken Tavşanlı'ya hizmet için yola çıktık. İnsanların dualarına talip olduk. Buradan rahmetle anmak istediğim birisi var. Niyazi Tayşi abimiz ile istişarelerde bulunurdum. Bana söylediği iki söz vardı. Senin makam ve mevki ile işin yok, kazansanda kurban, kaybetsende kurbansın demişti. Benim bu görevi kabul etmem de ki kıymetli kişiliklerden birisi o idi. Bugün görevi bırakmam gerekse gönül rahatlığı ile bırakırım. Çünkü bizim için en önemli konu verdiğimiz sözleri yerine getirmekti. Bugün içme suyu ihalemiz ile birlikte hamd olsun tüm beklentileri yerine getirmiş olduk. Burada aldığımız kararlar Tavşanlı'nın önünü açtı. Başarı hepimizin başarısı, teker teker sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi. (EFE)

Meclis Toplantısında Sürpriz Kutlama

Meclis Toplantısında Sürpriz Kutlama

Meclis Toplantısında Sürpriz Kutlama

Meclis Toplantısında Sürpriz Kutlama

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim