• BIST 9113.57
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Mecidiye İlkokulu’ndan Bir İlk

Mecidiye İlkokulu’ndan Bir İlk
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Yakutiye İlçesinde bulunan Mecidiye İlkokulu'nda bir ilke imza atıldı.

Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Yakutiye İlçesinde bulunan Mecidiye İlkokulu'nda bir ilke imza atıldı.

Mecidiye İlkokulu'nda Eğitim Atölyeleri Materyal Geliştirme Sergi ve Yarışması düzenlendi. Yarışmaya Yakutiye İlçe Kaymakamı Ahmet N. Helvacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Mecidiye İlkokulu'nda yapılan yarışmada konuşan Yakutiye İlçe Kaymakamı Ahmet N. Helvacı, "Eğitim öğretim faaliyetlerinin etkililiği, kullanılan öğretim materyallerinin özgünlüğü, öğrenci düzeyi ve ihtiyaçlarına uygunluğu ile doğru orantılıdır" dedi.

Öğretmenlerin özgün öğretim materyalleri tasarlayarak, öğretim süreçlerinde bunları kullanmaları değişen eğitim anlayışı ve öğretim programlarının temel unsurlarından biri olduğunu kaydeden Helvacı, "Bu bağlamda, öğretim sürecinde materyal kullanımının zenginleştirilmesi ve özgünleştirilmesi, örnek çalışmaların teşvik edilerek yaygınlaştırılması amacıyla İlçemize bağlı Mecidiye İlkokulu'nda bu yıl ilki gerçekleştirilen Eğitim Atölyeleri Materyal Geliştirme, Sergi ve Yarışması örnek olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mecidiye İlkokulu Müdürü Uğur Bingöl ise konuşmasında, "Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Eğitim Atölyeleri Materyal Geliştirme, Sergi ve Yarışması kapsamında yarışmaya hazırlanan tüm materyalleri okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanmıştır. Yarışmaya Okulumuz bünyesinde 30 Materyal katılmış Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen yetkililer tarafından oylamaya sunularak En başarılı İlk üç materyalin sahipleri ödüllendirilmiştir. "Bul Bakalım" İsimli Materyaliyle 4-C sınıfı Öğretmenimiz Gökhan Arslan birinciliği elde ederken, "Haydi Eleştirelim" İsimli Materyaliyle Anasınıfı Öğretmenimiz Gülçin Yüncü İkinciliği, "Tek Basamaklı Sayılarda Toplama İşlemi" İsimli Materyaliyle Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenimiz Suzan Önder üçüncülüğe layık görülmüşlerdir" diye konuştu.

Bu yıl ilkini düzenledikleri Eğitim Atölyeleri Materyal Geliştirme, Sergi ve Yarışmasının önümüzdeki yıllarda da devam edeceğinin altını çizen Okul Müdürü Uğur Bingöl, yarışmaya gösterdikleri İlgiden dolayı Yakutiye İlçe Kaymakamı Ahmet N. Helvacı olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Zinnur Şimşek'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mecidiye İlkokulu’ndan Bir İlk

Mecidiye İlkokulu’ndan Bir İlk

Mecidiye İlkokulu’ndan Bir İlk

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim