• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

MEB Robot Yarışması Sivas’ta yapılacak

MEB Robot Yarışması Sivas’ta yapılacak
Bu yıl Sivas'ta gerçekleştirilecek olan 12. Uluslararası MEB Robot Yarışması için il Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı.

12. Uluslararası MEB Robot Yarışması Mayıs ayında Sivas'ta yapılacak.

Bu yıl Sivas'ta gerçekleştirilecek olan 12. Uluslararası MEB Robot Yarışması için il Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı. Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan Başkanlığı'ndaki toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, yürütme kurulunda yer alan kurumların temsilcileri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Malik Erdoğan yarışmanın kapsamı ve detayları hakkında bilgi verdi. Erdoğan, 9-10-11 Mayıs tarihlerinde Taha Akgül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek dev organizasyonun hazırlanması ve yürütülmesi konusunda görev alacak kurum ve yöneticilerin görev ve sorumluluklarına ilişkin detaylara değindi. Erdoğan'ın ardından konuşmasının ardından Uluslararası MEB Robot Yarışması tanıtım filmi gösterime sunuldu. Daha sonra konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, 12. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın Sivas'ta yapılacak olmasının kent için bir onur olduğunu söyledi.

Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan ise konuşmasında kurumların üzerine düşen görev ve sorumlulukların en iyi şekilde yerine getirilmesi, anlaşılmayan hususların açıklığa kavuşturulması, görüş, öneri ve taleplerin değerlendirilmesi amacıyla bu toplantının düzenlendiğini belirtti. Yıldızhan, kurumların görev ve sorumlulukları ile ilgili hazırlanan dosyaların iyi incelenmesini istedi.

Konuşmaların ardından 12. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın organizasyonu ile ilgili kurumların üzerine düşen görev ve sorumluluklara dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda gündeme gelen konular üzerinde gereken düzenleme ve önerilerin değerlendirilmesi amacıyla Şubat ayında bakanlık yetkililerinin de katılımı ile yeni bir toplantı daha yapılması kararlaştırıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim