• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Mayfu’ya Son Rötuşlar

Mayfu’ya Son Rötuşlar
04-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Manisa'da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan MAYFU (Manisa Ayakkabı Moda Fuarı) için çalışmalar hızlandı.

04-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Manisa'da bu yıl ilk kez düzenlenecek olan MAYFU (Manisa Ayakkabı Moda Fuarı) için çalışmalar hızlandı. Fuara 20 gün kala, Fuarı destekleyen kuruluşların ve katılımcı firmaların yetkilileri Manisa Fuar Merkezinde bir araya geldi.

Manisa'da ayakkabı üretimini canlandırmak, iç piyasa dinamiklerini aktif hale getirmek ve sektörün vitrinini sergilemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Manisa Ayakkabıcılar Odası ve Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu ile işbirliği halinde SNS Fuarcılık tarafından organize edilecek olan fuar şimdiden ses getirmeye başladı.

4-7 Şubat tarihleri arasında Manisa Fuar Merkezinde yapılacak olan Fuar Öncesinde Fuar Merkezi Anadolu Salonunda ayrıntıların düzenlendiği, son rötuşların yapıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Mehmet Baki Kılıç, MESOB Genel Sekreteri Önder Savcı ve Rıfat Sarı ile Muzaffer Topbaş başta olmak üzere sektör temsilcileri katıldı.

Ayakkabı, çanta ve deri aksesuarlarında en yeni trendlerin ve en yeni modellerin görücüye çıkacağı fuarla ilgili olarak konuşan Güzgülü, temelleri bugünden atılan fuarın geleneksel hale geleceğine inandığını söyledi.

ÜCRETSİZ ULAŞIM

Fuar döneminde Manisa Büyükşehir Belediyesinin İzmir Ayakkabıcılar Çarşısından Fuar Alanına ücretsiz servis kaldıracağını belirten Güzgülü, Manisa dışından bir çok ziyaretçinin fuara ilgi gösterdiğini ve göstereceğini kaydetti.

Toplantıda konuşan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Mehmet Baki Kılıç da fuarın tüm Türkiye'ye tanıtılması noktasında destek vereceklerini açıklayarak, tanıtım materyallerini tüm Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Borsalara ulaştıracaklarını belirtti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği de Türkiye Ayakkabıcılar Federasyonu üyelerini fuara davet edecek.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Narin ise tüm imkanlarıyla bu fuarın destekçisi olduklarını belirterek, bir çok yere fuar davetiyelerini gönderdiklerini ve bu çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

ZİNCİR MAĞAZALARIN SATIN ALMACILARI FUARA GELİYOR

Sektör temsilcileri de bu fuar için ellerini taşın altına koydular. İçlerin de Üçel, Topbaş, Bacım gibi çok büyük üreticilerin de olduğu 20 ayakkabı üreticisi, alım gücü yüksek olan kendi müşterilerini ve büyük zincir mağazaların temsilcilerini bu fuar için Manisa'ya davet ettiklerini ve gelecek konukları Fuar süresince Manisa'da ağırlayacaklarını belirttiler.

Görkemli bir açılış töreni yapılabilmesi için önerilerin sunulduğu ve başarılı bir fuar için fikir alışverişinin gerçekleştirildiği toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Toplantının sonunda bir açıklama yapan Güzgülü: "Bu fuar firmalara çok şey katacak. Bundan eminiz. Sektörün vitrini olarak anılmaya aday olan Manisa Ayakkabı Moda Fuarı'nın Ege'de Ayakkabı dünyasının merkezi olması için çalışıyoruz."

Mayfu’ya Son Rötuşlar

Mayfu’ya Son Rötuşlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim