• BIST 9079.97
  • Altın 2312.596
  • Dolar 32.3422
  • Euro 35.1028
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Mavi Bayrak Eğitimleri Kuşadası’nda Yapıldı

Mavi Bayrak Eğitimleri Kuşadası’nda Yapıldı
Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından, 2016 yaz sezonu hazırlıkları kapsamında Kuşadası'nda Mavi Bayraklı plajlar ve marinalarla ilgili olarak iki ayrı...

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından, 2016 yaz sezonu hazırlıkları kapsamında Kuşadası'nda Mavi Bayraklı plajlar ve marinalarla ilgili olarak iki ayrı bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tusan Beach Resort Otel'de düzenlenen 7. Mavi Bayrak Sorumluları Bilgilendirme Toplantısı'na TÜRÇEV yetkililerinin yanı sıra Mavi Bayrak Yerel Sorumlusu Şükran Albayrak ve bu yıl başvuru yapan Milli Park İçmeler, Pinebay Otel Çam Limanı Plajı, Tusan Otel Pigale 1, Kuştur Tatil Köyü Pigale II, Korumar Otel, Charisma Otel, Kadınlar Denizi, İmbat Otel, Blue Sky Otel, Green Beach, Sealight Resort, Amara Sealight, Ömer Tatil Köyü, Fantasia, Ephesia Beach Otel, Ephesia Otel, Atlantique Holiday Club Plajı, Grand Belish Otel, Palm Wings Resort Otel ve Flora Garden Ephesus Plajlarının yetkilileri katıldı. Toplantıda Mavi Bayrak'ın bölge ve çevre açısından önemi ve sezona başlarken Mavi Bayrak uygulamasının niteliğini artırmak için yapılabilecek çalışmalar ve atılabilecek adımlar ele alınırken bilinçlendirme ve eğitim çalışmalarının önemi vurgulandı.

Marina Mavi Bayrak sorumlularına yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı ise Kuşadası Korumar Otel'de gerçekleşti. Toplantıya KTÜRÇEV Genel Müdürü Murat Yiğitol ile Yönetim Kurulu Üyesi Erol Güngör, Türkiye'nin farklı yerlerinde bulunan 21 marinadan yetkililer, teknik personel ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Liman Başkanlığı, Deniz Ticaret Odası ile marinalara hizmet veren çevre danışmanlık firmaları ve Deniz Temiz Derneği yetkilileri katıldı.

Eğitimlerde uluslar arası gelişmeler, acil müdahale planları, çevre yönetimi uygulamaları, yatlarda ve gezi teknelerinde mavi bayrak uygulamaları gibi birçok konu ele alındı.

Mavi Bayrak Eğitimleri Kuşadası’nda Yapıldı

Mavi Bayrak Eğitimleri Kuşadası’nda Yapıldı

Mavi Bayrak Eğitimleri Kuşadası’nda Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim