• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Matso Heyeti Kievden Umutlu Döndü

Matso Heyeti Kievden Umutlu Döndü
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 30 Mart-01 Nisan 2016 Ukrayna/Kiev UITT Turizm Fuarı'nda stant açarak Manavgat-Side destinasyonunu tanıttı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 30 Mart-01 Nisan 2016 Ukrayna/Kiev UITT Turizm Fuarı'nda stant açarak Manavgat-Side destinasyonunu tanıttı. Fuara MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve MATSO Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

Bu yıl 60 ülkeden 700'e yakın stant açtığı bildirilen fuar da MATSO'nun Manavgat-Side destinasyonu çok sayıda tatilciyi, tur acentelerini ve turizm profesyonellerini ağırladı. Fuar boyunca MATSO personeli ziyaretçilere Manavgat'ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD'leri hediye etti. Manavgat-Side standını Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tur acenteleri yetkileri, tatilciler ziyaret etti.

BOZTAŞ: " STANDIMIZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ"

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, fuar boyunca Manavgat / Side destinasyonunda güvenli ve güzel gibi bir şekilde tatil yapabileceklerini anlattıklarını belirterek fuardan umutlu döndüklerini söyledi. Fuara en büyük katılımın Türkiye'den olduğuna dikkat çeken Başkan Boztaş, açtıklar standın en çok ilgi gören stantlar arasında olduğunu ifade etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın fuara yoğun ilgi gösterdiğini ve iyi bir tanıtım çalışması gerçekleştirdiğine vurgu yapan Boztaş, yaptıkları tanıtım atağı için Bakan Mahir Ünal'a teşekkür etti.

Fuarda Ukraynalı gazeteci ve blog yazarlarının açtıkları standı ziyaret ettiğini anlatan Başkan Boztaş, Manavgat-Side turizm destinasyonu hakkında bilgilere vererek görsellerle bölgeyi tanıttıklarını belirtti. Boztaş, "ziyaretçilere, acentelere ve katılımcılara olduğu gibi gazetecilere de bölgede güvenli ve mutlu bir şekilde tatil yapılabileceğini anlattım" dedi.

Fuar boyunca açtıkları standın yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Boztaş, "Standımızda başta ETS Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Ersoy ve Detur Yönetim Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Firuz Bağlıkaya ve tur acentelerini ağırladık" dedi. Başkan Boztaş, ayrıca fuarda stant açan Oda üyelerini Yönetim Kurulu Üyeleri ile tek tek ziyaret ettiklerini ifade etti.

Güneş; "Rusya pazarında oluşan açığımızın bir bölümünü Ukrayna pazarından karşılayabiliriz"

Fuarda MATSO tarafından açılan Manavgat-Side destinasyonu standının en çok ilgi gören stantlar arasında yer aldığına dikkat çeken MATSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş ise " MATSO olarak Manavgat Side destinasyonun tanıtımını Avrupa pazarında olduğu gibi Ukrayna Kiev'de en güzel şekilde gerçekleştirdik. Ülkemizin ve bölgemizin doğal güzellikleri ve misafirperverliğini anlattık. Fuarda tur acentelerinden ve tatilcilerden bu yıl ülkemize daha fazla turistin geleceği izlenimlerini aldık. Rusya pazarında oluşan açığımızın bir bölümünü Ukrayna pazarından karşılayabileceğimizi düşünüyorum. Bundan sonra 07 - 09 Nisan 2016 Azerbaycan/Bakü Aitf Turizm Fuarı'nda da stant açarak bölgemizi tanıtmaya devam edeceğiz. Hem konaklama sektörünün hem de Manavgattaki ticaretin daha iyi gitmesi ve bu krizden etkilenmemesi için MATSO olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Matso Heyeti Kievden Umutlu Döndü

Matso Heyeti Kievden Umutlu Döndü

Matso Heyeti Kievden Umutlu Döndü

Matso Heyeti Kievden Umutlu Döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim