• BIST 9079.97
  • Altın 2323.863
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Matso Başkanı Boztaş’tan Belçika Turizm Fuarı Değerlendirmesi:

Matso Başkanı Boztaş’tan Belçika Turizm Fuarı Değerlendirmesi:
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından ilçenin tanıtımına katkı yapmak amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katılım...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından ilçenin tanıtımına katkı yapmak amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katılım sağlanarak stant açılıyor. Belçika/Brüksel Turizm Fuarı'nın ardından MATSO 13-15 Şubat tarihlerinde Belçika'nın Gent şehrinde düzenlenen emlak fuarında da stant açarak ilçenin tanıtımını gerçekleştirdi. 3 gün süren fuarda stant görevlileri tarafından Manavgat ilçesinin yaşamak için güzel ve güvenli bir yer olduğu belirtilerek konut almaları tavsiyelerinde bulunuldu. Stant görevlileri tarafından ziyaretçilere Manavgat'ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD'leri hediye edildi.

Belçika'nın Gent şehrinde düzenlenen Emlak Fuarı'na geçtiğimiz yıl olduğunu gibi bu yılda katıldıklarını anlatan MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, fuarın bu yılda başarılı ve verimli geçtiğini söyledi. MATSO tarafından açılan stantta özellikle Manavgat'a yatırım yapabilecek iş adamlarını çekebilmeyi hedeflediklerini kaydeden Boztaş; "Flemenkce olarak hazırlattığımız tanıtım argümanlarına fuar boyunca dağıttık. Standımıza ve tanıtım çalışmamıza ilçemize yatırım yapmak isteyen zincir emlak sahipleri, yatırımcılar, iş adamları ilgi gösterdi. Fuarda yer alan standımızda ilçemiz firmaları da tanıtım argümanlarını sergiledi ve bazıları yatırımcılarla görüşmeler yaptı. İlçemiz ve bölgemiz adına başarılı bir fuar çalışması gerçekleştirdik" diye konuştu.

MATSO olarak yurt içi ve dışında Manavgat'ı en güzel şekilde tanıtmaya devam edeceklerini vurgulayan Boztaş, Nisan ayına kadar planladıkları 6 turizm fuarına stant açarak ilçe tanıtımını gerçekleştireceklerini belirtti. Başkan Boztaş, fuar ve tanıtım çalışmalarının 18 - 21 Şubat tarihinde Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek olan Prag 2016 Turizm Fuarı ile devam edeceğini ifade etti.

Matso Başkanı Boztaş’tan Belçika Turizm Fuarı Değerlendirmesi:

Matso Başkanı Boztaş’tan Belçika Turizm Fuarı Değerlendirmesi:

Matso Başkanı Boztaş’tan Belçika Turizm Fuarı Değerlendirmesi:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim