• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Masus Sutopu Takımı 2. Lige Hazırlanıyor

Masus Sutopu Takımı 2. Lige Hazırlanıyor
Malatya'nın ilk ve tek Sutopu takımı olan Malatya Su Sporları (MASUS) takımı bay ve bayanlarda şampiyon olarak Türkiye Sutopu Federasyonu 2016 sezonunda...

Malatya'nın ilk ve tek Sutopu takımı olan Malatya Su Sporları (MASUS) takımı bay ve bayanlarda şampiyon olarak Türkiye Sutopu Federasyonu 2016 sezonunda Malatya'yı 2. Ligde temsil edecek.

Bayanlarda Adana Adanus Spor Kulübü, Adana Kurtuluş Spor Kulübü, Malatya Su Sporları Kulübü, İzmir Su Sporları Kulübü, Kayseri Olimpik Spor Kulübü, Adana Karataş Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Belediyesi Spor Kulübü, Muğla Bodrum Yarımada Spor Kulübü ile mücadele edecek olan Malatya Su Sporları Kulübü erkeklerde ise, Muğla Bodrum Yarımada Spor Kulübü, İstanbul Moda Spor Kulübü, İstanbul Yeşilyurt Spor Kulübü, İzmir 35 Sutopu-Yüzme Spor Kulübü, Adana Çınarlı Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü, Bursa Çekirge İdmanyurdu Spor Kulübü, İzmir Su Sporları Kulübü, Malatya Su Sporları Kulübü ve Hatay İskenderun Yüzme İhtisas takımlarıyla şampiyonluk yarışına girecek. Spor kulüpleri arasında büyük bir mücadele verecek Malatya takımı, 2.ligde Malatya'mızı temsil edecek.

"BAŞARILI OLACAĞIMIZI UMUYORUM"

Malatya Su Sporları İl Temsilciliği ve su sporları antrenörlüğü görevlerini yürüten Vahap Karaaslan, amaçlarının müsabakalarda iyi sonuçlar elde etmek olduğunu söyledi. Karaaslan, "Çalışmalarımız eğitim sistemi yüzünden haftanın 2 günü Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda yürütülmektedir. Müsabakalar Mart ve Nisan ayında start alacak. Müsabakalarda iyi sonuçlar elde edip, başarılı olacağımızı umuyorum. Ayrıca altyapımızı 2003-2004-2005 doğumlu çocuklardan oluşturarak ileriki yılarda daha başarılı bir takım olmak için şimdiden çalışıyoruz. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda Malatya'ya yakışır bir süper lig takımı kurmak. Sutopu branşında Malatya'nın bu işe yatırım yapan iller arasından adını duyuracağına da yürekten inanıyoruz" dedi.

"TESİSLERİ MALATYA'YA ARMAĞAN EDECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Tesise ve sponsora ihtiyaçlarının olduğunu da sözlerine ekleyen Karaaslan, "Başarılı bir kulüp olmanın yanında, tesisleşmeye de sahip olmak gerekiyor. Tesisi olan bir spor kulübü, çalışmalarını daha sağlıklı ve başarılı yürütür. MASUS yöneticileri olarak en kısa zamanda projelerimiz arasında olan tesisleri Malatya'ya armağan edeceğimize inanıyoruz. Bu arada bizlere desteklerini esirgemeyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a, Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'ya, Şube Müdürü Ömer Dağdelen'e, havuz amiri Mehmet Bozkuş'a ve MASUS branş sorumlusu Erkan Akdaş'a teşekkürlerimizi bir borç biliriz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim