• BIST 9561.21
  • Altın 2487.977
  • Dolar 32.5055
  • Euro 34.7961
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Maski’den Evde Hizmet Uygulaması

Maski’den Evde Hizmet Uygulaması
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaşlı, kimsesiz ve engelli abonelere yönelik olarak evde hizmet uygulamasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, yaşlı, kimsesiz ve engelli abonelere yönelik olarak evde hizmet uygulamasına başladı. Elektronik kartlı sayaç hizmeti kapsamında yürürlükte olan uygulamayla sistemden su tüketimi takip edilen abonelerin işlemleri MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerince yerinde gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, evde hizmet uygulamasını başlattı. Yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen uygulamada ilk aşamada belirlenen 107 abonenin su tüketimi sistemden takip ediliyor. Uygulama hakkında bilgi veren MASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak sosyal hizmet anlayışıyla hareket etmeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda yaşlı, kimsesiz ve engelli abonelerimize yönelik olarak evde hizmet uygulamamızı geçtiğimiz aylarda başlattık" dedi.

107 ABONE UYGULAMADAN YARARLANIYOR

Elektronik kartlı sayaç hizmeti kapsamında ilk aşamada belirlenen 107 abonenin evde hizmet uygulamasından yararlandırıldığını söyleyen Daire Başkanı Deniz, "Bu sistemde abonelerin su kullanımları sistemden takip ediliyor. Kartlarında yüklü olan su azalmaya başladığında abonelerimiz MASKİ'ye ait araçlarla evlerinden alınarak Genel Müdürlüğü'müze getiriliyor. Konuyla ilgili görevlendirilen personelimizin işlemleri tamamlamasının ardından vatandaşlarımız tekrardan evine bırakılıyor" diye konuştu.

AMACIMIZ EN GÜZEL HİZMETİ ULAŞTIRMAK

Abone İşleri Dairesi Başkanı Deniz, Evden çıkamayacak durumda olan ve evinde hizmet gerekliliği olan vatandaşların işlemlerinin de MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli personeller tarafından uygulama çerçevesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Deniz, "Abone İşleri Dairesi Başkanlığı personellerimiz evde hizmet uygulaması kapsamında abone kayıt, su satış iş ve işlemlerini de yerinde vatandaşlarımıza sunuyor. Geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiğimi bu uygulamada abonelerimiz görevlendirilen özel bir ekip tarafından titizlikle takip ediliyor. Amacımız vatandaşlarımıza en güzel hizmeti ulaştırabilmek" ifadelerini kullandı.

Maski’den Evde Hizmet Uygulaması

Maski’den Evde Hizmet Uygulaması

Maski’den Evde Hizmet Uygulaması

Maski’den Evde Hizmet Uygulaması

Maski’den Evde Hizmet Uygulaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim