• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Maski Yeni Hizmet Binasında

Maski Yeni Hizmet Binasında
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri'nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri'nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. Bundan sonraki süreçte Yarhasanlar Mahallesinde yer alan modern binada hizmet verecek olan MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet ulaştıracak.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce şehre kazandırılan MASKİ, Oda ve Dernek İş Kuleleri'nde bulunan yeni hizmet binasına taşındı. MASKİ Genel Müdürlüğü'nün vatandaşlara daha iyi bir şekilde hizmet verebilmesi adına yeni binaya taşınılmasının büyük önem taşıdığını söyleyen Genel Müdür Yakup Koç, "Daha önce dar ve yetersiz bir ortamda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti ulaştırmanın çabası içerisindeydik. Yeni binamızla birlikte vatandaşlarımıza daha rahat ve hızlı hizmet vereceğiz" dedi.

DAİRE BAŞKANLIKLARI AYNI BİNADA TOPLANIYOR

Yarhasanlar Mahallesinde yer alan hizmet binasında bütün Daire Başkanlıklarının bir arada olacağı bilgisini veren Genel Müdür Yakup Koç, "Şu anda taşınma işlemi halen devam ediyor. Önümüzdeki haftaya kadar taşınma işlemini tamamlayarak tüm Daire Başkanlıklarımızla aynı binada vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz." diye konuştu.

ABONE KAYIT VE TAHSİLAT İŞLEMLERİ YARHASANLAR'DA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün desteği ile il genelinde gerçekleştirilen hizmetlerin aralıksız olarak devam edeceğini dile getiren Genel Müdür Koç, "Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet verdiğimiz Yarhasanlar Şubesi'nde daha önceden Abone İşleri ve Kanalizasyon Dairesi başkanlıklarımız da hizmet veriyordu. Bundan sonraki süreçte Abone İşleri ve Kanalizasyon Dairesi başkanlılkarımız da yeni binamızda hizmet verecek. Ayrıca yeni binamızın yanı sıra, Yarhasanlar Şubemizde de tahsilat ve abone kayıt hizmeti verilmeye devam edilecek" dedi.

YENİ BİNADA İLK TOPLANTI

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün Yarhasanlar Mahallesinde bulunan yeni hizmet binasına taşınmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığında haftalık olarak gerçekleştirilen MASKİ Yönetim Kurulu Toplantısı da ilk kez yeni hizmet binasında yapıldı.

Maski Yeni Hizmet Binasında

Maski Yeni Hizmet Binasında

Maski Yeni Hizmet Binasında

Maski Yeni Hizmet Binasında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim