• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Maski Ve CBÜ İşbirliği Protokolü İmzalandı

Maski Ve CBÜ İşbirliği Protokolü İmzalandı
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ÜSİTEM (Üniversite-Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ÜSİTEM (Üniversite-Sanayi İşbirliği Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürü Zeki Diril ile öğretim görevlilerinin çalışmalarının uygulanması ve öğrencilerin staj yapabilmesine yönelik protokol imzaladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi, yaptığı alt yapı yatırımlarının yanı sıra üniversitelerle işbirliği içerisinde geleceğin mühendislerine yatırım yapıyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, CBÜ ÜSİTEM Müdürü Zeki Diril ile birlikte öğretim görevlilerinin çalışmalarının uygulanması ve öğrencilerin staj yapabilmesine yönelik protokol imzaladı. İmza töreninde MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, ÜSİTEM Müdürü Öğr. Gör. H. Zeki Diril, Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Yrd. Doç. Dr. Tülin Çetin, Yrd. Doç. Dr Ahmet Kumanlıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Saim Kural, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Erkan Turan hazır bulundu.

Yapılan işbirliği ile Manisa'nın geleceğine de hizmet ettiklerinin altını çizen Genel Müdür Yakup Koç, "MASKİ teknik bir kurum olduğu için işlerin yüzde 80'ini alt yapı çalışmaları oluşturuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Manisa'da kurumlarla işbirliğini sürdürüyoruz. Bu kapsam da CBÜ ÜSİTEM ile biraraya gelerek Manisa'ya teknik konularda nasıl yardımcısı oluruz, yeni projeler nasıl üretebiliriz dedik ve bunları görüştük. Üniversite öğrencilerine staj yapma imkânı ve öğretim görevlilerinin bilgilerinden yararlanmak için de bu protokolü imzaladık" dedi.

Celal Bayar Üniversitesi ÜSİTEM Müdürü Zeki Diril, "CBÜ ÜSİTEM olarak MASKİ ile birlikte protokol imzaladık. Bu protokol ile işbirliği düzeyinde, üniversitede görev yapan öğretim üyelerimizin yapacağı çalışmaların MASKİ'ye ve şehrimize aktarılmasına yönelik bir protokoldür. İmzaladığımız protokolün Manisa'ya hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

Maski Ve CBÜ İşbirliği Protokolü İmzalandı

Maski Ve CBÜ İşbirliği Protokolü İmzalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim