• BIST 9795.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Maski, Poyrazdamları’nın Su Sorununu Çözüyor

Maski, Poyrazdamları’nın Su Sorununu Çözüyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli'ye bağlı Poyrazdamları Mahallesi Sarışıh mevkisinde bin 800 metrelik isale hattı,...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli'ye bağlı Poyrazdamları Mahallesi Sarışıh mevkisinde bin 800 metrelik isale hattı, 20 metreküplük biriktirme deposu ve hidrofor binası, 800 metrelik şebeke hattı ile enerji nakil hattı çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede yaşayan vatandaşların su sorununun giderilmesi sağlanacak.

Manisalıların içme suyu sorunu yaşamaması için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli'ye bağlı Poyrazdamları Mahallesi Sarışıh mevkisinde çalışma gerçekleştiriyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede bin 800 metrelik isale hattı, 20 metreküplük biriktirme deposu ve hidrofor binası, 800 metrelik şebeke hattı ile enerji nakil hattı çalışması yapılıyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, bölgede geçmiş dönemlerde yapılmış olan hattın yetersiz kalması nedeniyle çalışma başlatıldığını belirtti. Vatandaşların içme suyu konusunda mağduriyet yaşamaması için program dahilinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü söyleyen Aytekin, "Bu kapsamda Salihli'ye bağlı Poyrazdamları Mahallesi Sarışıh mevkisinde çalışmalara start verildi. Yürütülen çalışmalarla bin 800 metrelik isale hattının yanı sıra 20 metreküplük biriktirme deposu ve hidrofor binası, 800 metrelik şebeke hattı ile enerji nakil hattı çalışması da yapılıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaşayan vatandaşların su sorununun giderilmesi sağlanacak" diye konuştu.

Maski, Poyrazdamları’nın Su Sorununu Çözüyor

Maski, Poyrazdamları’nın Su Sorununu Çözüyor

Maski, Poyrazdamları’nın Su Sorununu Çözüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim