• BIST 9809.26
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Maski Personeli Kartlı Su Sayacı Eğitimi Aldı

Maski Personeli Kartlı Su Sayacı Eğitimi Aldı
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı, Elektronik Kartlı Su Sayacı sisteminde sıkıntı yaşamamak...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığı, Elektronik Kartlı Su Sayacı sisteminde sıkıntı yaşamamak için personelini "Uzaktan Okumalı ve Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Su Sayacı Eğitimi'ne gönderdi. Abone İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı 12 personel, İzmir'de katıldıkları eğitim programını başarıyla tamamladı.

Kartlı su sayacına geçildiği günden beri vatandaşın rahatı için çalışan MASKİ, saha ekibinin herhangi bir sıkıntı yaşamaması adına personeline eğitim aldırdı. Alınan eğitim sayesinde, eski sayaçlarını elektronik sayaçlarla değiştiren vatandaşlarımızın da mağdur olmamaları için çalışacak ekipler göreve hazır hale geldi. Abone İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı ekipten ilk etapta 12 kişilik bir grup İzmir'de bir eğitim seminerine katıldı. "Uzaktan Okumalı ve Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Su Sayacı Eğitimini başarıyla tamamlayan toplamda 12 personel de sertifikalarını aldı. Program sonrası eğitim alan 12 kişiden 5'i Manisa merkezde, 7'si ise Salihli, Turgutlu, Kırkağaç, Soma, Alaşehir, Saruhanlı ve Akhisar ilçelerinde görevlerine devam edecek. Önümüzdeki günlerde diğer ilçelerde görev yapan personellerde aynı sertifika programına katılacak.

"ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ"

Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz ise şu açıklamaları yaptı: "Bugüne kadar 85 bin sayaç montajı yaptık. Önümüzdeki dönemde 100 bin kartlı su sayacı daha evlere bağlanacak. MASKİ kurulduğundan beri çözüm odaklı hizmet vermek için çalışıyoruz. Abonelerimize hizmet odaklı, gecikmeksizin ulaşmak ve sorunların sahada çözümü için uğraşıyoruz. Sahada görev yapan ekiplerimizin sayaçları kullanım kabiliyeti kazanmaları için personelimizi bir sertifika programına gönderdik. Amacımız olası abone itirazları veya sayaçlara abonelerin müdahale etmesini önlemek, sayacın gerek teknik gerekse dijital donanımıyla ilgili sıkıntıları ortadan kaldırmak. Kayıp ve kaçak su kullanımının önüne geçme konusunda çağdaş bir yöntem olan kartlı su sayacı ile ilgililik olarak ekibimizden 12 kişiyi eğitime gönderdik. Eğitim alan 12 kişiden 5'i Manisa merkezde, 7 kişi ise yeni donanımları ile birlikte Salihli, Turgutlu, Kırkağaç, Soma, Alaşehir, Saruhanlı, Akhisar'da görev yapacak."

Maski Personeli Kartlı Su Sayacı Eğitimi Aldı

Maski Personeli Kartlı Su Sayacı Eğitimi Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim