• BIST 9639.99
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

MASKİ altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor

MASKİ altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın ilçelerinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın ilçelerinde altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak Mahallesinde yağmur sularının vatandaşı mağdur etmemesi amacıyla ilave yağmursuyu hattı çalışması gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri tarafından yapılan yağmursuyu hattı sayesinde günlük hayatı olumsuz etkileyen su birikintisi ve taşmalar engellendi. Taleplerinin karşılığını hiç vakit kaybetmeden mahallelerine hizmet olarak geri döndüğünü dile getiren Kumkuyucak Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu, "Mahallemizin eksiklikleri için bulunduğumuz isteklerin hemen hemen hepsi yerine geldi. Mahallemiz anayola yakın olduğundan dolayı yağmur yağdığında bu bölgede geçiş sorunları yaşanıyordu. Yol ağzında su birikintileri oluyordu. Çamurdan karşıdan karşıya geçemez olduk. Anayola yakın olduğumuz için yoğun yağışlarda araçlarımızla bile perişan oluyorduk. Ben de muhtar olarak buranın yapılması için talepte bulundum. MASKİ yetkilileri hemen gelip ilgilendiler sağ olsunlar. Düzgün ve güzel bir iş çıkardılar. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ederiz" dedi.

Hürriyet'e ek kanalizasyon hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Bilgin Sokak'ta yeni yerleşim alanlarının altyapı ihtiyacını karşılamak amacıyla ilave kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından tamamlanan hat sayesinde yaşam alanının altyapı ihtiyacı karşılanmış oldu. MASKİ'nin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Hürriyet Mahalle Muhtarı Ali Çoban, "Mahallemizde altyapısı eksik olan sokağımızda MASKİ ekipleri kanalizasyon hat döşeme çalışması yaptılar. Bizler, mahalleli olarak yapılan bu çalışmadan haberimiz bile olmadı. MASKİ, sorunları tespit ediyor, sonra da gelip tek tek çözüyor. Bilgin Sokak'ta yaşayan vatandaşlarımız bu çalışmadan önce çok mağdur kalmışlardı. Şimdi ise yolda yürürken bile rahatız. Sokağımızdaki çalışmadan sonra ne su birikintisi ne de koku kaldı. Tertemiz bir yaşam alanı haline geldi. Çok yerinde bir çalışma yapıldı" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim