• BIST 9516.57
  • Altın 2491.699
  • Dolar 32.5984
  • Euro 34.8278
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Masa Tenisi Hız Kesmiyor

Masa Tenisi Hız Kesmiyor
Erzurum GHSİM ile Masa Tenisi İl Birinciliği nezaretinde masa tenisi faaliyetleri tam gaz devam ediyor.

Erzurum GHSİM ile Masa Tenisi İl Birinciliği nezaretinde masa tenisi faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Kulüpler arası Bölgesel Mahalli Lig ve Bireysel Teşvik turnuvaları 210 sporcunun rekor bir katılımıyla yapıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüpler arası Bölgesel Mahalli Lig ve Bireysel Teşvik turnuvaları 210 sporcunun rekor bir katılımıyla, 13-14 Şubat 2016 tarihlerinde Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı. Rekor katılımla gerçekleşen turnuvada sporcular dereye girmenin mücadelesini verdi. Masa Tenisi İl Temsilcisi Antrenör Mahmut Çağlayan ile Antrenör Vedat Küçükoğlu eşliğinde şölen havasında geçen müsabakalara katılımın yoğunluğu GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil ile yetkilileri mutlu etti. Erzurum Masa Tenisi İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan, bu tür turnuvaların yapılmasının amacının okullarda bulunan öğrencilerin, sosyalleşme ve rekabet duygusunu arttırmak olduğunu söyledi. Çağlayan, "Esas gayemiz öğrencilerimize sporu sevdirmek, boş vakitleri değerlendirmek, sporu tabana yaymak ve sağlıklı yaşam bilinci kazandırmaktır" dedi.

MASA TENİSİNE İLGİ ÇIĞ GİBİ

Hafta sonu gerçekleştirilen turnuvada 210 sporcunun katılımının yanı sıra ailelerinin de tribünleri doldurması masa tenisine olan ilginin çığ gibi olduğunu gözler önüne serdi. Masa Tenisi İl Temsilcisi Mahmut Çağlayan, "Masa Tenisi sporuna gönül veren sevgili sporcu kardeşlerimize de teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Bize her zaman destek olan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Fuat Taşkesenligil olmak üzere Spor Şube Müdürümüz Güngör Şenses, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine, Kulüp Antrenörlerine ve bu faaliyette emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.

DERECEĞE GİREN ÖĞRENCİLERE MADALYA

Minik-Yıldız-Gençlerde dereceye giren sporcular madalyalarına kavuştu. Minik erkeklerde Semih Kurt birinci olurken, Taha Yazıcı ikinci, Yakup Aktaş üçüncü oldu. Yıldız erkeklerde Abdulsamet Özen birincilik kürsüsüne çıkarken, Eren Ünal ikinci. M. Latif Aktaş üçüncü sırada yer aldı. Genç erkeklerde şampiyonluk madalyası Umut Toprak'ın oldu, Ramiz Karaca ikinci, Oğuzhan Gitgetir üçüncü oldu.

Minik kızlarda şampiyonluk kürsüsüne Kardelen Gülmez çıkarken, Duygu Berber ikincilik, Duygu Atalay da üçüncülük madalyasının sahibi oldu. Yıldız kızlarda Zümral Karlı Taş birinci olurken, Yarennur Suvarıcı ikinci, Hasret Beyazlı üçüncü oldu. Genç kızlarda Rabia Nesrin Özdemir birinci olurken, Saliha Pehlivan ikinci, Buse Atalay üçüncü oldu.

Masa Tenisi Hız Kesmiyor

Masa Tenisi Hız Kesmiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim