• BIST 9467.22
  • Altın 2493.938
  • Dolar 32.5949
  • Euro 34.7884
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Marsel İlhan Başkent’te Korta Çıkacak

Marsel İlhan Başkent’te Korta Çıkacak
Türkiye, 4-6 Mart tarihleri arasında Ankara Tenis Kulübü'ndeki Davis Cup serisinde Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye, 4-6 Mart tarihleri arasında Ankara Tenis Kulübü'ndeki Davis Cup serisinde Bulgaristan ile karşı karşıya gelecek. Eşleşmenin basın toplantısı ise takım kaptanları ve oyuncuların katılımıyla gerçekleşti.

4-5-6 Mart tarihlerinde Ankara Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yapacağı Türkiye-Bulgaristan Davis Cup Avrupa/Afrika Bölgesi 2. Grup 1. Tur serisinin basın toplantısı gerçekleştirildi. Kaptanlığını Haluk Akkoyun'un yaptığı, Marsel İlhan, Cem İlkel, Altuğ Çelikbilek ve Tuna Altuna'nın temsil ettiği Ay-yıldızlı ekip, zorlu mücadeleler öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Geçen yıl yaptıkları çekişmeli maçlar neticesinde büyük tecrübe kazandıklarını ifade eden kaptan Haluk Akkoyun, bu yılki ilk maçlarında galibiyete uzanacaklarına inandığını söyledi. 2015'ten farklı olarak iki yeni ismi kadroya dahil eden Akkoyun, rakip Bulgaristan'dan daha güçlü olduklarını ve seyircilere güzel bir hafta sonu hediyesi vermeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

MARSEL İLHAN BAŞKENT'TE KORTA ÇIKACAK

Davis Cup'ta teklerdeki dokuz maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi hedefleyen Türkiye'nin 1 numarası Marsel İlhan, Ankara Tenis Kulübü'nün kendisine uğurlu geldiğini, ülkesi adına başarılı sonuçlara imza atmak istediğini belirtti. Bir önceki sene gerçekleşen Güney Afrika ve Belarus serilerinde büyük deneyim ve özgüven kazandığını söyleyen Cem İlkel, ev sahibi olma avantajını kullanıp ikinci tura çıkmayı amaçladıklarını vurguladı.

Kariyerinin ilk Davis Cup serisinde boy gösterecek 19 yaşındaki Altuğ Çelikbilek ise bu organizasyonun kendisi için önemli bir tecrübe olacağını, takımda yer aldığı için gururlu olduğunu dile getirdi. 5 yıl sonra tekrar milli göreve çağrılan Tuna Altuna, son dönemde çiftlerde sergilediği başarılı performansı Ay-yıldızlı forma altında da sürdürmek istediğini, takıma geri döndüğü için sevinçli olduğunu ifade etti.

"ZORLU MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR"

Ankara'ya yıldız oyuncuları Grigor Dimitrov'dan yoksun olarak genç bir kadroyla gelen Bulgaristan ekibi, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduklarını, kendilerini birbirinden zorlu maçların beklediğini ifade etti. Türk raketleri yakından tanıdığını söyleyen konuk takım kaptanı Todor Enev, oyuncularına güvendiğini ve galibiyet için mücadele edeceklerini belirtti.

Son dönemde iyi bir grafik yakalayan oyunculardan Dimitar Kuzmanov ise üzerinde baskı hissetmediğini ve takım arkadaşlarına güvendiğini dile getirdi. Kuzmanov'un yanı sıra Bulgaristan'da görev bekleyen diğer isimler, Aleksandar Lazov, Vasko Mladenov ve Alexandar Lazarov olacak.

KURA ÇEKİMİ PERŞEMBE

Türkiye-Bulgaristan Davis Cup serisinin maç programı, 3 Mart Perşembe günü saat 12.00'de Ankara Tenis Kulübü'nde düzenlenecek kura çekiminin ardından netlik kazanacak.

Marsel İlhan Başkent’te Korta Çıkacak

Marsel İlhan Başkent’te Korta Çıkacak

Marsel İlhan Başkent’te Korta Çıkacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim