• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Marmaris’te 2 Fransız Askeri Yağma Suçundan Tutuklandı

Marmaris’te 2 Fransız Askeri Yağma Suçundan Tutuklandı
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, eğlence merkezinde bir kişiyi dövdükten sonra cüzdanını gasp etmeye kalkışan Fransız donanmasında görevli iki rütbeli...

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, eğlence merkezinde bir kişiyi dövdükten sonra cüzdanını gasp etmeye kalkışan Fransız donanmasında görevli iki rütbeli asker tutuklandı.

Olay, ilçenin eğlence merkezi Barlar Sokağı'nda meydana geldi. NATO'ya bağlı Aksaz Deniz Üssü Komutanlığı'na demirleyen Fransız savaş gemisinde aşçı olarak görev yapan Cedric Robin (28) ve Loic Rovgene (26) isimli rütbeli askerler izinli olarak Marmaris'e gelip bir otele yerleşti. Gece geç saatlere kadar Barlar Sokağı'nda alkol alıp eğlenen ikili sabaha karşı 04.00 sıralarında otellerine dönmek için yola çıktı. Yat Limanı'na çıkan ara yolda K.K. isimli kişiyle karşılaşan Fransız askerler, alkolün de etkisiyle şahısla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. K.K.'yı darp eden iki Fransız, içinde 320 lira para ile kredi kartları bulunan cüzdanı gasp ederek kaçmaya başladı. Askerlerin kaçtığını gören çevre sakinleri polise haber vererek askerleri kovalamaya başladı. Darp edilen K.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. K.K'nın yapılan muayenesinde sol omzunda parçalı kırıklar tespit edildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Cedric Robin ve Loic Rovgene, Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. 2 Fransız asker için Merkez Komutanlığı'na bilgi verildi. Polis, olayın meydana geldiği sokakta MOBESE kameralarını inceledi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan askerler Merkez Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Marmaris Devlet Hastanesi'nde ifadesi alınan K.K., askerlerden şikayetçi oldu. Merkez komutanlığında işlemleri tamamlanan iki Fransız askeri Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi. İki asker çıkarıldıkları mahkeme tarafından "Yağma" suçundan tutuklanarak İzmir'deki NATO Askeri Cezaevi'ne gönderildi.

Marmaris’te 2 Fransız Askeri Yağma Suçundan Tutuklandı

Marmaris’te 2 Fransız Askeri Yağma Suçundan Tutuklandı

Marmaris’te 2 Fransız Askeri Yağma Suçundan Tutuklandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim