• BIST 9693.46
  • Altın 2512.209
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7781
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Marmaris Yeni Yıla Hazırlanıyor

Marmaris Yeni Yıla Hazırlanıyor
Muğla'nın gözde turizm merkezi Marmaris'te yeni yıl için hazırlıkları sürüyor.

Muğla'nın gözde turizm merkezi Marmaris'te yeni yıl için hazırlıkları sürüyor.

Türkiye'nin en özel şehirlerinden olan Marmaris, ilçe yaşayanlarıyla birlikte yeni yılda ağırlayacağı binlerce yerli ve yabancı konuğunu ışıl ışıl karşılamaya hazırlanıyor. Kentin en işlek caddesi olan Ulusal Egemenlik Caddesi, Atatürk Caddesi ve Yeniyol Caddesi, akar led perdeler, melek kanatları, yıldız ve kar taneleriyle bir gelin gibi süslendi. Eğlencenin kalbi olması beklenen 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda ise dev çam ağacı, kardan adam ve ışıklı tünel yerini aldı. Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, trafik yoğunluğuna göre gece saat 03.30'a kadar devam eden süslemelerin yılbaşı coşkusunu katlaması bekleniyor.

MEYDAN PARTİSİ'NDE GÖKÇE RÜZGARI ESECEK

Marmaris Belediyesi yeni yıl heyecanını halkla bir arada yaşamak amacıyla renkli bir programa imza atmaya hazırlanıyor.

2016 yılını karşılanacağı 31 Aralık Perşembe akşamı, 19 Mayıs Gençlik Meydanı; 7'den 70'e Marmaris yaşayanları için unutulmaz bir yılbaşı partisine ev sahipliği yapacak. Yılbaşı coşkusuna renk katacak ilk etkinlik saat 20.00'da başlayacak. Yaklaşık iki saat sürecek olan DJ Performansında, en güzel yerli ve yabancı parçalar meydanda yankılanacak. Partinin hemen ardından ise müzik keyfi bitmeyecek. Saat 22.00'da Pop Müziğinin başarılı isimlerinden Gökçe en sevilen şarkılarını Marmarisliler için söyleyecek. Konserin hemen ardından yeni yılın geri sayımını yapacak olan Marmarisliler havai fişek gösterileri ile 2016 yılına merhaba diyecek. Süslemeleri, ışıklandırması ve sürprizleriyle Marmaris'e ahenk katacak partiye tatil için ilçede bulunan misafirlerde davetli.

YENİ YIL KERMESİ DÜZENLENDİ

Marmaris 2015 yılının son hafta sonunu 19 Mayıs Gençlik Meydanı'ndaki kermesle cıvıl cıvıl yaşadı. Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesiyle güzel havayı değerlendirmek için dışarı çıkan vatandaşlar MENDER'in düzenlediği kermeste yeni yıl alışveriş yapma imkanı buldu. Marmaris Engelli Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (MENDER) tarafından düzenlenen sivil toplum örgütü, okul aile birlikleri ve siyasi partilerin katıldığı kermes; hediyelik eşyadan yiyecek içeceğe kadar bir çok ürünü tüketiciyle buluşturdu.

Marmaris Yeni Yıla Hazırlanıyor

Marmaris Yeni Yıla Hazırlanıyor

Marmaris Yeni Yıla Hazırlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim