• BIST 9524.59
  • Altın 2497.973
  • Dolar 32.5765
  • Euro 34.7022
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Markalar çadırı indirim festivali Beylikdüzü’nde start aldı

Markalar çadırı indirim festivali Beylikdüzü’nde start aldı
Beylikdüzü eski Beylik Pazarı Alanı'nda Markalar Çadırı İndirim Festivali organize edildi.

Beylikdüzü eski Beylik Pazarı Alanı'nda Markalar Çadırı İndirim Festivali organize edildi. Birçok markanın ürünlerinin yanı sıra yöresel yiyecek ve içeceklerinde satışa sunulduğu festival, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Beylikdüzü Belediyesi ve El Ele Yaşam Derneği işbirliği ile Markalar Çadırı İndirim Festivali düzenlendi. Beylikdüzü eski Beylik Pazarı Alanı'ndaki Markalar Çadırı İndirim Festivali'nin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılarak, 18 Eylül tarihine kadar açık olacak olan festivalin açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası Başkan İmamoğlu stantları gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

Birçok tanınmış markaların ürünlerinin uygun fiyattan satışa sunulduğu festivalde, yöresel lezzetler de stantlardaki yerlerini alarak vatandaşların beğenisine sunuldu.

Markalar Çadırı İndirim Festivali'nden elde edilen gelirin bir kısmı ise Beylikdüzü Gıda Bankası'na bağışlanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.

Bu festival ile bir yardımlaşma bağı kurulduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, " Bizim kentimizde istediğimiz şu var. İstiyoruz ki şehrimizde ihtiyacı olan tek bir aile kalmasın, temennimiz bu. İlerleyen zaman diliminde mesleği olan, kazancını elde eden, ekonomisi iyi olan bir ilçe olsun istiyoruz" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarımızla en sağlıklı bağımızı kent konseyi ile kurulabileceğimizi düşündük diyerek sözlerine devam eden Başkan İmamoğlu, "Kent Konseyimizde Markalar Çadırı fikrini geliştirdi. Geçen Sene ilkini yaptık, bu sene ikincisini yapıyoruz. Birazdan göreceksiniz birçok firmamız, kurumumuz belediyemizle birlikte ortak Yürütülen gıda bankamıza çok ciddi maddi destek yaptılar. Onlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"Veren el, alan el birbirini görmeyecek"

Koli dağıtarak, elinde yardım çekleri olup bunu bir siyasi nema olarak kullanarak belediye başkanlığı yapmak istemediğini ifade eden Başkan İmamoğlu, " Yapmayacağım da. Bütün arkadaşlarıma da bunu söyledim. Evet insanlarımızın ihtiyaçları varsa giderilecek fakat veren el, alan el birbirini görmeyecek. Bu kadar hassas olacaksınız. Bunu bütün manevi anlarımızda söylüyorum, söylemeye de devam edeceğim. Gıda Bankası ve El Ele Yaşam Derneği, Beylikdüzü Belediyesi, işte Markalar Çadırı, bu sağlamak istediğimiz ortamın en güzel çalışmalarından, ona kaynak sağlayan ortamlardan bir tanesi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Program sonrasında ise Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gıda Bankası'na yardımda bulunan iş adamlarına plaket takdiminde bulundu.

Markalar çadırı indirim festivali Beylikdüzü’nde start aldı

Markalar çadırı indirim festivali Beylikdüzü’nde start aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim