• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Markalar Çadırı Beylikdüzü’nde Açıldı

Markalar Çadırı Beylikdüzü’nde Açıldı
Beylikdüzü Belediyesi, yılbaşı öncesi Eski Beylik Pazarı'nda açtığı Markalar Çadırı'yla bir ilke imza attı.

Beylikdüzü Belediyesi, yılbaşı öncesi Eski Beylik Pazarı'nda açtığı Markalar Çadırı'yla bir ilke imza attı. Tekstilden ayakkabıya, kozmetikten hediyelik eşya ve gıdaya kadar onlarca markanın buluştuğu çadırın gelirinin yüzde 20'si Beylikdüzü Belediyesi'nin kurmuş olduğu Gıda Bankası'na bağışlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi yılbaşı öncesinde bir ilke imza attı. Daha önce farklı yerlerde birçok kez açılan Markalar Çadırı bu kez bir sosyal sorumluluk projesine destek vermek amacıyla hayata geçirildi. Barış mahallesinde Eski Beylik Pazarı'nda açılan çadırda bulunan birbirinden ünlü markaların ürünlerinin satışı en ekonomik şekilde yapılıyor. Beylikdüzü El Ele Yaşam Derneği ve As Medya tarafından düzenlenen Markalar Çadırı'nda satış yapan firmaların yer kirası olarak ödedikleri ücretin yüzde 20'lik bir kısmı ihtiyacı olan ailelere ulaştırmak amacıyla 22 Ekim tarihinde Beylikdüzü Belediyesi'nin kurmuş olduğu Gıda Bankası'na bağışlanıyor. Çadıra ulaşım ise Beylikdüzü'nde belirlenen noktalardan çift yönlü ücretsiz servisler kaldırılarak gerçekleştiriliyor.

Beylikdüzü halkına yılbaşı alışverişlerinde özel indirim ve kampanyalardan yararlanma imkanı veren, en popüler ve tercih edilen markaların bir araya geldiği, tekstil, ayakkabı, kozmetik, hediyelik eşya ve gıda alanında birçok ürünün satışının gerçekleştirildiği çadırın açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, El Ele Yaşam Derneği ve Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanı Elif Nejla Türkoğlu, muhtarlar ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdi.

"BEYLİKDÜZÜ'NDE VEREN EL ALAN ELİ GÖRMEYECEK"

Çadırın açılışı öncesi konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu çadırın manası farklı. Gıda Bankası'na sağlanan yardım ile ihtiyaç sahiplerine ciddi fayda sağlanacak. Biz ihtiyacı olanlara yardım etmeye çalışıyoruz. Ramazan, Kurban Bayramı gibi zamanlarda koliler hazırlanması bir gelenektir ama bunun sürekli olması çok değerli. Suistimali ortadan kaldırmak ise bence daha da değerli. Hatta ileri giderek bu işin şovunu da ortadan kaldırmış olacağız. Araştırmalarımız doğrultusunda ihtiyacı olan vatandaşlar belirlenerek verilecek olan kartlarıyla beraber sadece gıda değil tüm ihtiyaçlarını alabilecekler. İlerleyen zamanlarda ihtiyacın yoğun olduğu mahallelerde birkaç şube daha açacağız. Tüm şartlar yerine oturduğunda Beylikdüzü'nde veren elin alan eli görmediği bir sistem oturmuş olacak" dedi ve Beylikdüzü'nde yaşayan tüm vatandaşları ve iş adamlarını "Bu çok güzel bir iş, komşumuz açken tok yatan bizden değildir" sözleriyle destek vermeye davet etti.

El Ele Yaşam Derneği ve Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanı Elif Nejla Türkoğlu ise, özellikle Gıda Bankası'na destek veren yardımseverlere teşekkürlerini sunarak, "Bu ay başından itibaren bölgemizdeki bütün ihtiyaç sahiplerine gıda, temizlik ve giyim konusundaki yardımları buradan ulaştıracağız. Yapılacak yardımların küçük ya da büyük olması önemli değil. Önemli olan Beylikdüzü'nde dayanışma ruhunun geliştirilmesi. Bu yapacağınız her yardımın hak ve ihtiyaç sahiplerine ulaşacağına emin olabilirsiniz. Bize güvenin, biz sizlere güveniyoruz" dedi.

Türkoğlu ayrıca gelecek sene kurulacak olan Markalar Çadırı için de şimdiden bir çok firmanın başvuru yaptığını belirtti.

Tekstilden ayakkabıya, kozmetikten hediyelik eşya ve gıdaya kadar birçok ürün bulanan çadır 18-27 Aralık tarihleri arasında açık olacak.

Markalar Çadırı Beylikdüzü’nde Açıldı

Markalar Çadırı Beylikdüzü’nde Açıldı

Markalar Çadırı Beylikdüzü’nde Açıldı

Markalar Çadırı Beylikdüzü’nde Açıldı

Markalar Çadırı Beylikdüzü’nde Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim